Prieš 2 metus gruodžio pradžioje sapnavau labai trumpą sapną, kad lankiausi pas gydytoją dėl plaučių. Pabudus galvojau, kad galbūt tai tik šiaip sapnas, tačiau po dviejų savaičių susirgau gripu, kuris po kelių dienų perėjo į sunkų bronchitą - sapnas išsipildė.

***

Tačiau ne per seniausiai aš gulėjau savo lovoje, tamsoje, negalėdama užmigti. Buvo apie 12 valanda nakties, pažiūrėjau į sieną ir tą akimirką blykstelėjo mėlyna šviesa, kaip greitosios pagalbos švyturėliai. Šokau prie lango - bet nieko nebuvo, nes tai net nebuvo įmanoma - iš mano lango pusės joks automobilis negalėjo pravažiuot.

Susimąsčius pagalvojau ryte paskambinti mamai ir paklaust jos nuomonės. Kai ryte paskambinau - atsiliepė jos vyras, ir jis pasakė, kad mano mamai vidurnaktį pasidarė bloga ir ją greitoji išvežė į ligoninę. Negalėjau patikėt, nes tai net nebuvo sapnuota...

Manau gyvenimas pilnas netikėtų dalykų, ir niekados nežinai, kas gali nutikti, ir kokiais būdais žinia gali pasiekti žmogų.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Tiki antgamtiniais dalykais, ar ne, šiurpios istorijos apie namuose  prasidedančius keistus reiškinius - nesuprantamus bildesius, vietas  keičiančius daiktus ar neįprastus vaizdinius – priverčia susigūžti kone  kiekvieną. DELFI jau rašė apie tai, kaip spiritizmo seansą namie  atlikusios merginos teigia, jog jų namuose nesibaigia baisiausi dalykai.

Teiraujamės Jūsų – ar esate atsidūrę panašioje situacijoje, ar girdėję panašių  šiurpių istorijų? O galbūt manėte, jog susidūrėte su antgamtiniais  reiškiniais, o vėliau išsiaiškinote, jog šių priežastis – itin paprasta, tarkim, statybinis brokas?

Laukiame Jūsų istorijų ir  pasakojimų el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Istorija“ iki sausio 20 d. Įdomiausios istorijos autoriui padovanosime M. Solonin knygą  „Katastrofos chronologija“.