Arminas Kleiza į savo feisbuko paskyrą įkėlė nustebinusio mėsainio nuotraukas ir aprašė situaciją. „Taigi, teko susidurti su tokia situacija. Aleksoto „Hesburger“ nusipirkus mėsainį su šonine teko pamatyti tokį vaizdą ir vaikščiojančius padarus po salotas, ar tai normalu? Jei vaikas net nematęs suvalgytų? Ir apsinuodytų, kas liktų kaltas? Aišku tėvai, ne kas kitas. Nežinau, kaip jausiuos pats, nes manau, teko pasipildyti save tais baltymais. Kaip personalas teigė – čia toks padažas.

Nuotrauka pietaujant greitojo maisto restorane

Ir viskas normalu, pasiūlė grąžinti pinigus arba naują mėsainį. Ir vis tikino, kad čia viskas normalu. Atsisakiau visko ir tiesiog išėjau. Nes čia yra nenormalu, tokius vaizdus pamatyti ir rasti maiste. Patarimas visada tikrinti, ką valgot iš tokių vietų, nes niekados nežinai, ką gali rasti. Kam nesunku dalinkitės, kad kuo daugiau žmonių pamatytų, kokie mėsainiai parduodami su padažu, kuriame galima rasti vabaliukų. Jai nuo tokio padažo teks apsinuodyti, tikrai aprašysiu situaciją. Suprantu, pasitaiko visiems visko, na, bet manau, toks maistas neturėtų būti prekyboje“, – rašė vaikinas.

Nuotrauka pietaujant greitojo maisto restorane

„Hesburger“ tarptautinės plėtros direktorė Ieva Salmela atsiprašė dėl įvykio.

„Sumuštinių gamyboje naudojamos „Frillice“ veislės salotos yra plaunamos restoranuose. Šis procesas atliekamas itin atidžiai ir kruopščiai. Kadangi salotos yra natūralus produktas ir jų auginimo aplinkoje gali pasitaikyti vabzdžių, tad yra tikimybė, kad jų pateks ant salotų lapų. Tokie nukrypimai dažniausiai pastebimi pradiniame salotų plovimo proceso etape ir gali būti pašalinti. Taigi, toks atvejis yra labai retas galutiniame produkte.

Nepaisant to, jog tokia situacija labai reta, ji yra labai nemaloni, nes toks produktas neatitinka mūsų nustatytų kokybės standartų. Mes atsiprašome kliento dėl nemalonios patirties. Savo ruožtu informavome visus savo darbuotojus apie šį atvejį, kad toks natūralus produktas kaip salotos, kuris yra kruopščiai ir atidžiai plaunamas, būtų papildomai atidžiai peržiūrimas, ir sieksime, kad nemalonių atvejų būtų išvengta ateityje“, – teigė I. Salmela.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (87)