Jos teigimu, tik popiežiui išvykus iš Kauno, vaivorykštės irgi nebebuvo matyti.

„Kaunui išlydint popiežių, Muravos sankryžoje pasirodė vaivorykštė trumpam, popiežius pravažiavo, vaivorykštė dingo. Įdomus sutapimas. Popiežius pravažiavo kaip pro vartus“, – tikino ji.

ELTA primena, kad ši sekmadienį pasaulio Katalikų bažnyčios centru tapo Kaunas, nes Kristaus vietininku vadinamas popiežius buvo šiame mieste. Popiežiaus aukojamose šv. Mišiose Santakoje dalyvavo per 90 000 žmonių, jas aukojo per 800 kunigų, giedojo 260 choristų.

Šv. Mišias Kauno Santakoje koncelebravo vietos vyskupas Lionginas Virbalas, Lietuvos Vyskupų Konferencijos pirmininkas arkivyskupas Gintaras Grušas, daugiau kaip 30 vyskupų iš Lietuvos ir užsienio ir per 800 kunigų iš tokių šalių kaip Lenkija, Baltarusija, Latvija, Rusija, Vokietija, Islandija.

Ar jūs irgi dalyvavote popiežiaus vizite Vilniuje ar Kaune? Prikaupėte jausmų, įspūdžių ir esate įkvėpti pasidalinti jais su kitais DELFI skaitytojais? Galbūt turite paaiškinimą, kodėl nusprendėte dalyvauti viename ar kitame mieste? Rašykite el. p. pilieciai@delfi.lt su prierašu „Popiežiaus vizitas“.