Ji pasakoja, kad į kliniką katinus pristatė VšĮ „Lesė“ savanoriai, į kuriuos kreipėsi senyvo amžiaus moteris, globojusi abu katinus - vėlai vakare ji rado abu katinus užsimerkusius ir su žaizdomis galvose.

„Tas katinas su viena kulka visai normaliai jautėsi, o tas su dviem - na tiesiog liūdnas vaizdelis. Nežinia, kuo tai baigsis. Kadangi katinai buvo atvežti šeštadienį vėlai vakare, moteris juos rado sugrįžusius namo, todėl visiškai neaišku, kas tai padarė. Tai yra pneumatinio šautuvo kulkos“, - sako R. Ruseckaitė.

Jos teigimu, katinas, kuris buvo sužeistas viena kulka jaučiasi pakankamai gerai ir jau netgi ėda, o labiau nukentėjusio katino, pasak jos, būklė dar nėra iki galo aiški.

„Jis dabar, be abejo, visą laiką užsimerkęs, sėdi sau kamputyje. Duodame vaistus, statome lašelinę. Kažkur po penkių dienų jau žiūrėsime, kas iš tų akyčių liko“, - DELFI sakė ji.

R. Ruseckaitės teigimu, abiem katinais taip pat rūpinosi ir VšĮ „Lesė“ - juos sterilizavo, pristatė į kliniką.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)