Tą dieną, kai šeimininkę išvežė į ligoninę, pasitaikė kaip tik tas periodas, kai Milčius buvo namuose. Šeimininkė išvyko, o jis taip ir liko vienas... Praėjus savaitei žmonės lange pastebėjo verkiantį katinėlį ir tik tada buvo susisiekta su šeimininkės dukra, kuri pasirodė ne ką gailestingesnė už motiną ir atvykus tiesiog eilinį kartą jį išmetė lauk. Tik šįkart dar ir savaitę badavusį.

Sužinoję šią istoriją, pasiūlėme Milčiui saugią „Naminukų“ globą. Dar ir dabar jis toks tarsi nuolat abejotų, tarsi nesuprastų ar jam čia bijot, ar džiaugtis. Nors žmogus jau spėjo palaužti Milčiaus pasitikėjimą, tačiau meilės ir noro būti šalia jis neprarado. Vos pajutęs link jo tiesiamą ranką, prieš akimirką dar buvęs susigūžęs, jis išsitiesia ir kad glaustosi, trinasi, sukasi, kaip jam patinka toks bendravimas!

Milčiui maždaug 2-3 metai, nuparazitintas, švarus, neagresyvus, ramus, draugiškas ir apdovanotas išskirtinės smėlio spalvos kailiuku. Jei galite padovanoti Milčiukui namus, skambinkite „Naminukams“ tel. 8 648 30077 arba 8 605 46795 (Vilnius) (jei negalime atsiliepti skambinkite vėliau arba parašykite žinutę, kad perskambintume).