Nepaisant to, jog koncertas vyko savaitės viduryje, susirinko daugiau nei 300 žiūrovų. Buvo jaučiama jauki atmosfera, o atlikėjų pavėlavimas niekam nesugadino nuotaikos. Dar neprasidėjus koncertui buvo pranešta, jog kanadiečiai užstrigo ilgose eilėse prie Baltarusijos sienos.

Grupės iš Kanados būtų tekę tektų laukti daugiau nei 1,5-2 val.,tačiau situaciją išgelbėjo Markas Palubenka (Lietuva), kuris energingai ir ekspresyviai pagrojo keletą dainų, apšildė publiką prieš „Young Rival“ pasirodymą.

„Young Rival“ grupė susiformavo daugiau nei prieš 10 metų, keitėsi ir jos pavadinimas, ir muzikos stilius. Šiuo metu grupę sudaro trys nariai: Aron D'Alesio, John Smith ir Noah Fralick. 2012 m. kanadiečiai išleido dainą „Two Reasons“, kuri vėliau tapo viena populiariausių jų dainų iš albumo „Stay Young“. „Two Reasons“ video klipas netgi buvo nominuotas prestižiniam „Prism Prize“ apdovanojimui.

Vilniaus publika audringai ir entuziastingai pasitiko atlikėjus. Puikus vokalas ir indie/alternatyvaus roko ritmai nei vieno nepaliko abejingo. Išgirdome kūrinius iš paskutiniojo kanadiečių albumo.

Buvome maloniai nustebinti, jog po kiekvienos dainos kanadiečiai dėkodavo „Lofte“ susirinkusiems žmonėms už palaikymą. „Young Rival“ vokalistas pasakė, jog mes esame viena kiečiausių ir gražiausiai atrodančių publikų, kurią jam kada nors teko matyti.

Keletą koncerto akimirkų galima pamatyti nuotraukų albume.