„Liepos mėnesį negavau jokių sąskaitų už prakalbėtą laiką, tad nenorėdamas nemalonumų, sumokėjau 400 litus, kad neturėčiau skolos. Tačiau vėliau aš buvau nemaloniai nustebintas, kai mano numeris buvo užblokuotas. Pradėjau aiškintis ir sužinojau, kad mano numerį užblokavo dėl to, kad esu labai daug prakalbėjęs, viršijęs pokalbių limitą ir kol nesumokėsiu, tol kalbėti negalėsiu“, - situaciją dėsto Laimonas.

Vyras, nesuprasdamas, dėl ko jam buvo atimta galimybė bendrauti telefonu, paprašė išklotinių. Šios jį šokiravo. „Gavau sąskaita, kad esu prakalbėjęs virš tūkstančio litų! Realiai, pagal sutartį, kurią buvau sudaręs su šia bendrove, turėjau apie 22 valandas nemokamų pokalbių. Tai įsivaizduokite, kiek reikia tada prakalbėti, kad reikėtų mokėti virš tūkstančio litų... Tada pareikalavau sąskaitos išrašų, nes niekaip negalėjau suprasti, iš kur pas mane prakalbėta tokia suma. Pamačiau visai kitokį planą nei buvau pasirašęs: jeigu pagal sutartį turiu mokėti 69 litų minimalų mokestį, tai ten įrašyta 128 litai, mano tarifas vietoj 3 centų per minutę yra 18 centų, vietoj 22 valandų nemokamai, 8 valandos nemokamai. Situacija buvo maždaug tokia: pasirašiau aš sutartį, bet man skaičiavo pagal kažkokį neaiškų planą“, - piktinasi skaitytojas.

Laimonas susisiekė su „Omnitel“ bendrove ir jam buvo pranešta, kad įvyko klaida. Tačiau vyrą labiausiai šokiravo bendrovės pasiūlytas kompensavimo būdas. „Jie man pareiškė, kad jie man kompensuos neimdami tų pinigų. Neprašys pinigų už tai, ko nesuteikė. Ši situacija, kaip supratau, jiems atrodo visai normali, jie man pažadėjo greitai viską sutvarkyti. Tačiau iki šios dienos niekas nepadaryta, antrą mėnesį gavau apie 120 proc. didesnę sąskaitą ir informaciją, kad esu skolingas tą sumą, kurią žadėjo nubraukti dėl „klaidos“. Apsisprendžiau pakeisti operatorių“, - sako vyras.

Tuo metu bendrovė „Omnitel“ labai trumpai pakomentavo susiklosčiusią situaciją. Pasak „Omnitel“ Ryšių su visuomene vadovės Daivos Selickaitės, panašios klaidos yra absoliučiai išskirtinis, pavienis atvejis. „Šiuo, kaip ir kitais galimais nesusipratimų atvejais, mes visada bendraujame su klientu ir kompensuojame patirtus nepatogumus. Jūsų minimu atveju taip pat su klientu buvo daug kalbėtasi, stengtasi atsižvelgti į jo situaciją ir klientui yra pasiūlyti net keli patirtų nepatogumų kompensavimo variantai, dėl kurių klientas turėtų apsispręsti“, - DELFI sakė D. Selickaitė.

Dėkojame DELFI skaitytojui už informaciją!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją