Skaitau paskutinių savaičių DELFI skaitytojų tekstus: vienam sudaužė širdį, kažkokias keistuolės išdavė vaikinai... Daug teksto, o patarimų ir naudos – nulis. Esmė ta, kad nieko tai nebestebina. Papasakosiu Jums, kaip aš „kabinu“ panas.

Žinau, vaikinai mėgsta vertinti merginas dešimties balų sistemoje (ir vice versa). Tai aš duočiau sau stiprų trejetą. Dvi kojos, dvi rankos, galva, na, gal dar gražesnis už beždžionę ir sprindžiu aukštesnis už Vladimirą Putiną (paslapties neišduosiu, o norintys gali ir pasidomėti).

Šiuo metu gyvenu Lenkijoje ir atsižvelgiant į tai, kad kalbu Vilniaus regione gyvenančių lenkų tarme, gyvai susipažinti yra pakankamai sunku. Lenkams mano tarimas skamba be galo kaimietiškai (todėl visada galvoju, kodėl jos visada man žiūri į batus, gal galvoja, kad su vyžom atėjau?).

Robert Borkowski

Rašyti lenkiškai man nesunku, o ir be klaidų sugebu parašyti kelis sakinius. Išeitis viena – tinderiai, internetiniai pokalbių kambariai, įvairus pažinčių tinklapiai.

Dabar jūs galvojate, kad vaikinai rašo tik tiesą? Na, gal, bet čia ne apie mane. Iš pradžių reikia turėti rinkinį gerų nuotraukų. Pirma taisyklė: nuotraukai be marškinėlių – vienas didelis ne. Standartiškai: viena su kostiumu, kad atrodytum protingas, viena iš kelionių, kad atrodytum aktyvus, ir viena su šunimi, katėmis, fotiku arba dviračiu. Atseit kažkokį hobį turi.

Tada aprašymas. Geriausia nusikopijuoti kokį nors gerą aprašymą iš užsienietiškos paskyros. Geri menininkai kopijuoja, puikūs – vagia. Čia mano citata, jei ką.

Tada susikuriam standartinę žinutę kiekvienai merginai, tik vardo reikės kopijuojant nepamiršt pakeisti, jei suklydot, prisipažinkit, mergina gal pagalvos, kad esate šmaikštuolis. Arba ne.

Kai susirašineju su mergina, paklausiu, kokius hobius ji turi, kokios muzikos klausosi, kokio žanro filmus žiūri. Visada sakau: koks atsitiktinumas, aš irgi tuo pačiu domiuosi. Čia jau reikės šiek tiek žinių, svarbu paskaityti kokiu 3-4 filmų aprašymus internete, paklausyti kelių grupių ir Jūs vos ne žinovas. Mergina tai įvertina, patikėkit.

Tada būtinai po ilgo susirašinėjimo bent parą visiškai nutraukiu kontaktą ir po dienos pasiūlau susitikti. Būtinai pasirenku vakaro laiką ir būtinai patikslinu, kad norėčiau susitikti ne trumpiau nei 2-3 valandoms. Susitikimo metu merginą visada kviečiu į pakankamai gerą restoraną, jei man gaila pinigų, ateinu anksčiau ir susimoku įvairiais nuolaidų kuponais.

Susitikęs ateinu su kostiumu, visada pasakau kad nespėjau persirengti, nes grįžau iš parodos/verslo susitikimo su klientais/darbo. Tai kartais būna tiesa, nes paprastai kasdien dėviu kostiumą.

Kol valgome, kalbame įvairiomis temomis, kai ateina laikas pasakoti apie mano darbą, pasakoju, kad esu didelės tarptautinės logistinės firmos direktorius arba organizuoju įvairias parodas. Tada prašau suvesti į „Google“ paieškos langelį mano nurodytą raktinį žodį ir pasakyti, ką mergina galvoja (pasistengus galiu sukurti bet kokį fiktyvų puslapį su informacija ir iškelti jį paieškos lange). Bam ir ji jau tavęs geidžia. Štai kaip dominuoja alfa patinas.

Po vakarienės einam į „mano pažįstamų vietą, kur serviruoja geriausius kokteilius mieste“. Sakoma, kad alkoholis – afrodiziakas. Ten einam išgerti kelių kokteilių. Jei kišenėse – vėjai, užsakau uberį (prieš tai, aišku, su nauja SIM kortele sukuriu sąskaitą ir nemokamai gaunu vieną kelionę) ir varom pas mane. Ten visada guli pusiau nugertas viskio butelis. Neapsigaukite – viduje pigiausias lietuviškas brendis, tikrasis turinys seniai išgertas.

Antrosios dalies metu, nesvarbu bare ar pas mane, kalbos eina link problemų: ko trūksta. Jei studentė, tai būtinai gero darbo, dovanų, jei miestietė, tai būtinai pripasakoji apie tai, kad tau ji patinka ir apie keliones Paryžiuje kartu. Kas toliau būna, neverta pasakoti.

Toliau susitinki dar kelis kartus, galbūt susitikinėji net kelis mėnesius, noriai leidi laiką namuose, būtinai turi kompensuoti pirmojo susitikimo kainą namų valymu, maisto gaminimu ir t.t

Gerai susipažinti su tėvais, kiekvieną sekmadienį gali nemokamai pavalgyti. Kai mergina pradeda kalbėti apie dovanas, pasakai, kad greitai išvažiuosi į komandiruotę. Tada – ilgas ignoravimas, parašai po 2 mėnesių ir atsiprašai, mergina jau greičiausiai apie tave pamiršo ir supykusi užblokuos feisbuke ir visuose soc. tinkluose. Gerai. Galima grįžti prie pirmo žingsnio. Kaip sakiau, reikės kelių gerų nuotraukų profiliui…

Asmeninė nuomonė yra parašyta juoko forma, jos personažai yra išgalvoti, galimi vardų ar įvykių sutapimai visiškai atsitiktiniai ir neturintys nieko bendro su realiais žmonėmis ar realiais įvykiais.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Kaip prisipažino skaitytojas, jo pasakojimas parašytas juoko forma. Klausiame jūsų – ar realybėje Jums neteko susidurti su žmonėmis, kurie internete apsimeta kitokiais, nei yra iš tikrųjų? Pasidalykite savo patirtimi – ar galima rasti meilę internete, ir jei taip, kaip tai padaryti? Jūsų laiškų laukiame el.p. pilieciai@delfi.lt su prierašu „Pažintis“.