Ar matėte kada pakinkytą Vilką, ant kurio jotų Kiškis? Šiame spektaklyje išvysite Mėnulio Antį, užsispyrėlį viengungį Kiškį, pasipūtėlį Vilką, smarkią Mergelę kepėjėlę ir lėtapėdį Lokį. Išgirsite šmaikščią istoriją apie Kiškį, kuris užsimanė vesti tikrą mergelę! O gal Vilkui pavyks įtikti mergelei? Sąmojų kupinos Kiškio ir Vilko varžytuvės patiks ir vaikams, ir suaugusiems. Pasakoje žiūrovai susipažins su klasikiniais lietuvių liaudies pasakų personažais, jų charakteriniais bruožais.

Tai veiksmo, gyvų garsų, kaukių ir žaidimų spektaklis, kupinas liaudies humoro ir pašmaikštavimų su dainuojamaisiais intarpais. Lietuvių pasakų pažintinė reikšmė ir meninis gyvybingumas – tarsi niekada neišsenkanti mūsų tautos išmintis.

Šeimos Joninės

Joninių dieną – birželio 23 d. (sekm.) 17 val. – vaikus ir jų tėvelius kviečiame praleisti laiką kartu parke! Spektaklis bus rodomas Kūdrų parko vasaros scenelėje (Aukštaičių g. 1).
Dainuosime Joninių dainas, žaisime Joninių žaidimus, kepsime Joninių bandeles, pinsime Joninių vainikus, leisime į ežerėlį.

Prašome registruotis telefonu +37067097832.

Vietų skaičius ribotas.