Dar sunkiau, kai tie svečiai išsako keistus pageidavimus, kuriuos išgirdę jaunieji įsimena ilgam, rašo dailymail.co.uk

Vienai jaunajai teko išklausyti ilgą vestuvių dalyvės pageidavimų sąrašą. „Pabrolio mergina reikalavo, kad patiekaluose nebūtų jokių pipirų. Taip pat, kad būtų rožinio vyno ir nenorėjo sėdėti kur nors prie giminių“.

Kita jaunoji buvo sukritikuota, nes neleido mamos vaikinui atsivesti papildomų žmonių. „Motinos naujas vaikinas klausė, ar gali atsivesti dar šešis savo draugus. Buvo labai nejauku, nes net nespėjau su juo normaliai susipažinti, o jis norėjo atsivesti dar būrį nepažįstamų žmonių į svarbiausią mano gyvenimo šventę“.

Porai teko išklausyti būsimos viešnios prašymą, ar dėl jos nebūtų įmanoma keisti vestuvių datos. „Draugė paprašė, ar būtų įmanoma keisti tuoktuvių dieną, kadangi ji negalėjo apsispręsti ką vilkėti“.

Senelės kartais irgi sugalvoja keistų klausimų. „Mano sužadėtinio močiutė klausė, ar galėtų atsinešti savo maisto į vestuves. Aš jai mandagiai atsakiau, kad to daryti tikrai nereikia, nes bus profesionalai, kurie tuo pasirūpins“.

Prieš vestuves sužadėtinio pamotė uždavė tikrai nepatogų klausimą. „Mano būsimo vyro pamotė turėjo drąsos mūsų klausti, ar pakviesime jo buvusią žmoną“.

Kartais ir patiems svečiams tenka sukti galvą, ar tinkamai renkasi drauge dalyvauti antrąsias puses. „Mergina, kurią norėjau kviesti kartu eiti į vestuves, manęs paklausė, ar galėtų ten permiegoti su kitais vaikinais, jei būtų gražių“.

Vidutinio amžiaus porai toks pareiškimas buvo netikėtas. „Manęs ir mano vyro (mes abu esame vidutinio amžiaus) prieš vestuves vienas svečias paklausė, kodėl mes tuokiamės, jei nesirengiame turėti vaikų“.

Kartais visi eks turi ir likti praeityje. „Mano buvusi sužadėtinė klausė, ar galėtų dalyvauti vestuvėse. Tikrai ne...“

Kartais apsisprendimas nekviesti kokio nors pažįstamo gali suteikti labai nemalonių emocijų. „Aš nepakviečiau vienos pažįstamos dalyvauti vestuvėse, todėl ji man vėliau atsiuntė ilgą žinutę feisbuke ir skundėsi, koks aš esu blogas žmogus“.

Galbūt jums planuojant vestuves irgi teko išgirsti neįprastų prašymų arba atvirkščiai, buvote kviesti į vestuves ir besituokiančiųjų pageidavimai jus labai nustebino? Rašykite el. p. pilieciai@delfi.lt arba spauskite apačioje

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)