Išskyrus tai, kad jis gali niekada nevairuoti tikros mašinos ir mes nesužinotume, kokią muziką jis klausys šešiolikos, ar kuo bus užaugęs.

Prieš dvi savaites Teodoro galvytėje gydytojai rado didelį auglį. Tokį didelį, kad jie nesupranta, kaip vaikas gali judėti, kalbėti ir žaisti, ir atrodyti taip kaip ir kiti vaikai. Bet jis gali. Tai Teodoro stebuklas. Mes norime jam padovanoti dar vieną stebuklą – galimybę užaugti. Iš tikrųjų tas stebuklas – tai mokslas, pažangiausi gydymo metodai Prancūzijoje, Šveicarijoje arba JAV. Gydomas konvenciniais metodais Lietuvoje, kur buvo užfiksuoti vos keli šios ligos (pilomiksoidinės astrocitomos) atvejai, jis galbūt sulauks ketverių.

Šio reto auglio biopsijos mėginys jau išsiųstas į Prancūziją, Gustave Roussy vėžio institutą, kur tokiais atvejais sėkmingai taikoma individuali chemo ir imuno terapija, kuri Teodorui suteiktų realų šansą ne tik pasveikti, bet ir užaugti.

Dar laukiame atsakymo ir konkretaus gydymo plano, bet jau dabar žinome, kad vien pirmojo gydymo etapo kaina gali perlipti 150 tūkstančių eurų, o visas gydymas gali kainuoti net keletą šimtų tūkstančių, todėl be pagalbos neapsieisime.

Mes, jo šeima, mama, tėtis ir sesė, tikime, kad kilometrai ir trūkstami nuliai sąskaitoje nesutrukdys išgelbėti mūsų berniuko. Todėl būsime dėkingi už kiekvieną eurą, pasidalinimą šiuo įrašu ar palaikantį komentarą.

Tikime žmonių gerumu, mokslu ir stebuklu.

Pinigus galite aukoti:

Per labdaros platformą:

Pervesdami tiesiai į sąskaitą:
Gavėjas: Teodoro kovos su smegenų vėžiu paramos ir labdaros fondas
Sąskaitos numeris: LT774010051004141201
Bankas: Luminor Bank AB
Swift: AGBLLT2X

Trumpuoju numeriu 1402 (skambučio kaina 1,50 Euro)

Numeriu +37061876572 per „Revolut“

Visos nepanaudotos lėšos bus pervestos fondui „Rugutė“, remiančiam vaikus, sergančius onkologinėmis ligomis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)