Aydino Kirmizioglu atsiųstose nuotraukose matyti, kad jam priklausantis turtas Architektų g., Vilniuje, buvo sugadintas, išterliojant jį įžeidimais, nukreiptais į vyro kilmę.

Kaip pasakojo A. Kirmizioglu, apie chuliganų elgesį jis pranešė policijai. Deja, nors, pasak A. Kirmizioglu, nusikaltimą ir filmavo lauke įrengtos kameros, buvę tamsu, todėl jį atlikusių žmonių nesimato, nes jie buvo užsidengę veidus ir galvas kapišonais. Pašnekovas neslėpė nesitikintis, kad kaltininkai bus sulaikyti.

Tai – ne pirmas nemalonus incidentas, su kuriuo teko susidurti A. Kirmizioglu. Verslininkas pasakojo, kad jam yra tekę girdėti įžeidimų ir raginimų grįžti į Turkiją, prieš metus jo parduotuvėje įvyko muštynės, buvo apgadintas turtas. Dėl šio incidento jis taip pat kreipėsi į policiją – šiuo metu vyksta teismo posėdžiai, A. Kirmizioglu siekia prisiteisti žalą už apgadintą turtą. Pašnekovas stebėjosi, kodėl teismo procesas trunka tiek ilgai, sakė jaučiantis spaudimą, kodėl siekia prisiteisti žalą.

Paklaustas, ar chuliganų elgesys, kai buvo išterliotas jam priklausantis turtas, nesukėlė minčių išvykti iš Lietuvos, A. Kirmizioglu atsakė, kad jaučiasi priešingai.

„Anksčiau aš maniau verslą su visa įranga parduoti, tačiau po šio incidento aš tikrai liksiu“, – sakė A. Kirmizioglu, pabrėžęs, kad tokie incidentai jo neišgąsdins ir nepaskatins išvykti.

DELFI kreipėsi į pareigūnus, kurie patvirtino, kad spalio 10 d. 12 val. 34 min. buvo gautas pranešimas, kad „po savaitgalio apgadintas turtas, priklausantis UAB, balionėliais išpaišytas a/m „Renault“, pastato sienos, pakeliamos žaliuzės“.

Kaip informavo Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto penktojo policijos komisariato pareigūnai, ikiteisminis tyrimas dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo nepradėtas, tikslinamos įvykio aplinkybės ir renkama medžiaga.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)