Pasak įvykio liudininko, toks elgesys jam buvo sunkiai suprantamas.

„Apsauga gal ir laiko save lygiais policijai, bet, kaip žinome, taip nėra. Nežinau, gal jie skubėjo į kokį iškvietimą, bet važiuoti per raudoną, dar suprasčiau persirikiavimą...“, – teigė jis.

Vyras taip pat buvo nepatenkintas epolicijos portalo darbu, kadangi ten neišeina įkelti didesnio formato vaizdo įrašų.

„Reikia truputį „duot velnių“ ir policijai dėl portalo epolicija. Įkeliant video yra nustatytas limitas 20 mb. Jei vaizdelis geresnės kokybės, tai yra apie 10 sekundžių. Dažnai užfiksuoju įvarius pažeidimus, bet sutalpinti įvykį nuo pradžios iki pabaigos į 10 sekundžių intervalą retai pavyksta. Kaip ir šiuo atveju (kelio ženklas nebetelpa į video).

Kitas dalykas, įvykio vietos aprašymas. Seniau buvo galima nurodyti vietą tiesiog per žemėlapį (nors rajonuose su žymėjimu irgi buvo problemos), dabar galima tiktai aprašyti. Seniai laikas atsinaujinti“, – piktinosi DELFI skaitytojas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)