Kaip savo feisbuko paskyroje rašė Indrė Viržintė, jai buvo sunku rasti tinkamų žodžių apibūdinti „Kakės Makės gimtadienį“, nes ji labai gerbia aktorius ir jų darbą, tačiau visa kita priminė pasityčiojimą iš žiūrovo.

„Absoliutus taupymo režimo įsikūnijimas, iš serijos – sumokėkite 25 Eur, žiūrėkite 5 Eur rezultatą. Čia, kai riba tikrai peržengiama ir žiūrint norisi verkti iš svetimos gėdos jausmo“, – savo patirtį renginyje apibūdino ji.

Moteriai užkliuvo per maža ir paprasčiausia „Siemens“ arenai scena, dekoracijos – tik dvidešimt spalvotų kubų ir ekranas už nugaros.

„Projekcijos jame irgi, švelniai tariant, nestulbinančios. Apšvietimas – apverktinas. Toks apverktinas, kad šonuose kabantys miniatiūriniai ekranai buvo visiškai tamsūs ir toliau sėdintys žiūrovai vis tiek beveik nieko per juos nematė. Tiek ir naudos iš jų“, – konstatavo I. Viržintė.

"Kakės Makės gimtadienis"

Pasak renginio dalyvės, visą laiką neapleido jausmas, kad buvo bandyta perkelti teatrą į areną.

„Visa, kas buvo parodyta, teatre veiktų puikiai. Bet didelėje arenoje tai neveikia. Todėl vaizdelis, kurį šiandien (sekmadienį – DELFI) matėme „Siemense“, atrodė kaip apgailėtinas pasipinigavimas.

Lyg pakviestum draugus į best ever vakarėlį, užsiprašytum „Creme de la creme“, bilieto į JAV, Furlos rankinės, ir jiems atėjus sukompeliuotum stalą iš pieniškų dešrelių ir raugintų kopūstų“, – neslėpė pasipiktinimo dalyvė.

DELFI renginio organizatorių paprašė pakomentuoti šiuos pastebėjimus. Miuziklo rengėjai apgailestavo, kad žiūrovė asmeniškai jiems neišsakė neigiamų pastebėjimų, tačiau kartu labai pasipiktino išsakyta kritika ir įžvelgė kenkimą „Kakės Makės“ prekės ženklui.

„Mes visada maloniai bendraujame su savo žiūrovais ir draugiškai sprendžiame iškilusius klausimus. Kviečiame šį žmogų susisiekti su mumis ir mums išsakyti savo pastabas.

Priešingu atveju, mes tokį faktais nepagrįstą bei asmeniniu suvokimu, kas yra gražu, o kas yra negražu, viešą nuomonės pareiškimą laikysime sąmoningu siekiu pakenkti miuziklui ir prekės ženklui bei imsimės teisinių priemonių ir sieksime žalos atlyginimo”, – teigė miuziklo rengėjai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (161)