Grindų įskilimą ji pastebėjo dar gruodžio 18 d., „Ozo“ prekybos centro parduotuvėje „Prisma“. „Ar čia normalu, kai tokiame pastate atsiranda tokie įskilimai?“, - stebėjosi ji.

Kreipusis į parduotuvės „Prisma“ atstovus, jie nurodė, kad prekybos centrui „Prisma“ patalpos, kur matyti įskilimas, nepriklauso – jie yra tik nuomininkai. „Tačiau mes savo ruožtu kreipėmės ir išsiaiškinome, kad trūkis nėra pavojingas. Štai kokį komentarą gavome iš prekybos ir pramogų centro techninės dalies vadovo Martyno Pūčio: „ Nuotraukoje susidaręs išlyginamojo sluoksnio trūkis nėra pavojingas. Mūsų pastatas yra prižiūrimas vienos didžiausiu Lietuvos pastatų aptarnavimo įmonių „Mano Būstas“, kuri nuolatos prižiūri „Ozo“ inžinerines sistemas bei jos konstrukcijas. Priežiūra vykdoma pagal visus reglamentus ir teisinius reikalavimus“, - nurodė prekybos centro atstovai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)