„Sekmadienį ir antradienį buvau išėjes vakare pasivaikščioti Palangoje po Basanavičiaus gatvę. Ir tikrai reikėjo saugotis dviračių ir
elektrinių paspirtukų“, – stebėjosi vyras.

Anot jo, toks Palangos valdžios ir Palangos policijos pareigūnų elgesys – stebina.

„Kur yra pareigūnai, kurie turi dirbti J. Basanavičiaus gatvėje ir ant Palangos tilto, stabdyti, perspėti, kad negalima važinėtis dviračiais ir el. paspirtukais?“ – svarstė Ernestas.

Anot jo, žmonės važinėjasi visiškai nepaisydami nei ženklų, nei draudimų ir nereaguoja į nieką. Tiesa, pastebėjo „Delfi“ skaitytojas, taip elgiasi ne visi poilsiautojai – kiti į draudimus atsižvelgia.

Visgi, pasak jo, policijos pareigūnai turėtų gerokai atidžiau stebėti, kaip laikomasi taisyklių.

„Padarė kelis kartus reidus birželio mėnesį J. Basanavičiaus gatvėje, kai poilsiautojų dar labai mažai buvo, policininkai surašė protokolus, gavo baudas po 10 eur žmonės ir dabar neliko nei vieno prižiūrinčio policininko“, – netvarka stebėjosi vyras.

Anot jo, natūralu, kad liepą, kai poilsiautojų gerokai daugiau, prižiūrėti tvarką sudėtingiau. Visgi, klausė jis, galbūt ne tik žmonėms, bet ir Palangos valdžiai ir Palangos policijai reikėtų priminti, kad kasmet nuo birželio 1 d. iki rugpjūčio 31 d. J. Basanavičiaus gatvė dviratininkams ir paspirtukininkams yra neprieinama.

„Delfi“ primena, kad draudimas J. Basanavičiaus gatvėje važinėtis dviračiais, el. paspirtukais ir velomobiliais birželio 1-rugpjūčio 31 d. šiemet paskelbtas jau trečią kartą.

Analogiškas ribojimas visus metus galioja ant Jūros tilto ir Palangos Birutės parke.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)