DELFI skaitytoja pranešė, kad apie 12.45 nusileido lėktuvas iš Antalijos (Turkija) bei iš Stokholmo (Švedija). Abiem atvejais žmonės bagažą atsiėmė tik po kelių valandų.

„Visą tą laiką teko laukti siaurame koridoriuje be galimybes nueiti į tualetą, atsisėsti ar pan. Buvo nėščių moterų, mažų vaikų, žmonių su negalia. Tik išėję iš lėktuvo visi atsidūrė „spąstuose“. Sutriko oro uosto kompiuterių darbas, kaip paaiškino atsakingas oro uosto darbuotojas. Žmonės negalėjo būti įleisti į Lietuvą. Pasitikėjimo telefonus oro uostas tuo metu atjungė, o informacijos tel. tik atsiprašinėjo ir net negalėjo pasiūlyti vandens ar tualeto vaikams“, - laiške DELFI piktinosi skaitytoja.

Apie nesklandumus oro uoste dar prieš kelias valandas pranešė ir kiti DELFI skaitytojai. Oro uostas DELFI informavo, kad iš tiesų yra techninių nesklandumų, eilės susidarė ir dėl didelio žmonių srauto.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)