Tačiau, pasak jo, sekmadienį prie perkėlos nusidriekė eilės ne grįžtančiųjų iš Kuršių nerijos, bet norinčių ten patekti.

Savaitgalį Nidoje vyko net du įprastai daug svečių pritraukiantys renginiai – Kuršių marių regata ir „Nida Jazz“ festivalis.

Tačiau Linas pasakoja ne tik į keltą greitai papuolęs, bet ir užfiksavęs spūstis priešinga kryptimi – apie vidurdienį nusidriekė į Kuršių neriją norinčių patekti automobilių eilė.

„Baiminomės, kad prie kelto papulsime į spūstis, tačiau ilgai laukti neteko. Maža to, pastebėjau keistą dalyką: sekmadienį apie vidurdienį nusidriekė norinčių patekti į Kuršių neriją eilė. Vietiniai sako, kad automobilių tiek, kad užpildytų mažiausiai aštuonis keltus“, – DELFI pasakojo skaitytojas.

Pasak Lino, greičiausiai poilsiautojai plūsta dėl palankių orų prognozių. Ateinančią savaitę prognozuojami itin šilti ir saulėti orai.

Dėkojame DELFI skaitytojui už informaciją ir nuotraukas!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (73)