Šiuo vaizdo įrašu įvykio liudininkas pasidalino socialiniame tinkle „Facebook“, tai sukėlė pasipiktinimo bangą tarp internautų. Viena komentatorė teigė, kad „žmonės nusiperka šunį, neturėdami supratimo, kaip su juo tvarkytis, visi turi ir aš noriu... Po to negali ar nenori skirti laiko jo auklėjimui... O po to atsiduria vargšai šuniukai prieglaudoje... Nesusitvarkau... Juk tai mano šuva, ką noriu, tą darau“.

Apie šį pykčio protrūkį DELFI skaitytojai iškart informavo ir redakciją. Žmonės prašė, kad tai būtų parodyta visai Lietuvai. Pasak jų, veiksmas vyko Klaipėdoje. Vienas jų rašė:

„Šiandien t. y. (2019.08.28) apie 10:30, „Facebook“ platformoje buvo išplatintas vaizdo įrašas, kuriame akivaizdžiai matomas smurtas prieš haskių veislės šunį. Šuo buvo mušamas jo paties pavadžiu, savininkas buvo nusiteikęs agresyviai, turbūt nedaug trūko, kad užpultų net tą žmogų, kuris filmavo visą įvykį.

Noriu, kad ši žinia apskrietų visą Lietuvą, kad į šį chuliganą atkreiptų dėmesį tam tikros instancijos, ir su juo susitvarkytų“, – prašė vyras.

Apie įvykį internautai pranešė ir Lietuvos policijai.

Lietuvos policija savo feisbuko paskyroje padėkojo pilietiškam vyriškiui, kuris nepraėjo pro šalį, o nufilmavo ir bandė sudrausminti agresyvų šuns šeimininką.

Policijos teigimu, apie įvykį informuota Klaipėdos policija, kuri toliau aiškinasi įvykio aplinkybes.

Taip pat priminė, kad už žiaurų elgesį su gyvūnais numatyta bauda nuo 50 iki 1200 eurų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (310)