Juo ji pasidalino savo feisbuko paskyroje, kuriuo vėliau pasidalino tūkstančiai pasibaisėjusių internautų.

Kaip DELFI patikslino vaizdelį užfiksavusi moteris, ne vienam miestiečiui atgrasų vaizdelį ji nufilmavo prie „Europos“ įvažiavimo į stovėjimo aikštelę, kitoje gatvės pusėje šalia garažų, kur stovi konteineriai.

Vilniaus savivaldybė pateikė savo komentarą šia tema.

„Savivaldybės administracijos atstovai pastebi, kad graužikai veisėsi aplaidžiai prižiūrėtame sandėliuke – garažo teritorijoje, kuria turi pasirūpinti patys teritorijos savininkai. Pasak Savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojo Juliaus Morkūno, Giedraičių g. 2. žemės sklypas, kuriame yra ir daugiabutis, ir garažas, valdomas HANNER bei kol kas nenustatytų pastato garažo, kurio nuosavybė neįregistruota, savininkų. Vilniaus miesto Sanitarijos ir higienos taisyklėse nustatyta, kad pastatų patalpose ir valdomoje teritorijoje neturi būti graužikų ir kt. Sklypų savininkai patys rūpinasi vabzdžių ir graužikų kontrole, deratizacija. Po savivaldybės kreipimosi, vienas iš sklypo savininkų (Hanner) priėmė sprendimą kuo skubiau organizuoti žiurkių naikinimą, kuris jau vyksta. Pastarosiomis dienomis Administracijos darbuotojams patikrinus sklypo teritoriją aplink konteinerius graužikų jau nebuvo pastebėta, o atliekos iš šios teritorijos vežamos reguliariai.“, - rašoma miesto savivaldybės atsakyme.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (92)