Birželio 14 d. ~18 val. prie prekybos centro „Europa“ fontano radome smėlinės spalvos jaunutę patelę ruda nosyte. Nešama ji užmigo ant rankų ir kol kas glaudžiasi pas mus. Noriai ėda ir laka, atrodo sveika, paleista lauke nebėga ir pašaukta grįžta.

Nors patys neturime galimybes laikyti šuniuko, tačiau širdis neleido palikti likimo valiai tokio pasimetusio mažylio. Šunytė jauna ir labai draugiška, meili, guvi, manau puikiai sutartų su vaikais.

Kalyte nedidelio ūgio, turi dideles stačias ausis, mėgsta, kai kaso pilvą. Jei kas ieško tikro draugo - ši mažyle kaip tik Jums. Būčiau dėkinga, ir jei kas nors tiesiog priglaustų priklydėlę, nes nuomojuosi butą, kuriame neleidžiama laikyti gyvūnų.

Birželė kasdien stebina savo gudrumu ir pokštais. Nuotykių ieškotoja, ko tik neprigalvoja. Šiandieną pirmąkart išsiruošėm prie upės. O ten Birželei galva susisuko, šokinėjo po pievą, kaip zuikis, bandė pagauti kiekvieną drugelį, musę, ar kitą judantį objektą. O kur dar antys, laumžirgiai virš vandens ir balandžiai...

Už lango lyja ir griaudėja, Birželė miega nuvargusi, bet ausys vis tiek stačios.

Kalytė maža (iki 30 cm ties ketera), gal kokių 6 mėn.

Dėl Birželės kreiptis tel. 8-686-37361, ar el. pašto adresu bachnna@gmail.com