Deja, ne visada tas nuostabus gyvenimas tęsiasi ilgai... Taip nutiko ir Grafui. Po kurio laiko jis tapo nebereikalingas savo šeimininkui ir atsidūrė pas jo draugą. Atrodo, viskas tuo ir galėjo pasibaigti, Grafas lyg ir rado naujus namus. Tiesa, iš buto teko persikraustyti į lauką ir trumpo kailio šuniui gal buvo žvarboka, bet gyventi galima. 

Deja, vieną dieną Grafą tiesiog paleido ir jis atsidūrė gyvūnų globos organizacijos „Lesės“ prieglaudoje. Savanoriams pavyko sužinoti, iš kur pas juos pateko Grafas. Jie paskambino tikrajam šeimininkui, kuris pažadėjo atvažiuoti ir pasiimti Grafą. Tačiau diena ėjo po dienos, o šeimininkas nesirodė. Galiausiai „Lesės“ savanoriai dar kartą su juo susisiekė ir jis prisipažino, kad vis dėlto neatvažiuos.

Jau praėjo kai kuris laikas ir Grafas išsilaižęs nusivylimo žaizdas. Tai žvalus, meilus apie 4 metų amerikiečių Stafordšyro terjeras, ir vėl pasiruošęs mylėti ir būti ištikimas, bet jis taip pat trokšta ištikimybės.

Jei jūs galite jam įteikti šią dovaną, susisiekite su „Lesės“ savanoriais tel. +370 655 23341.

Šiam ir kitiems „Lesės“ globojamiems gyvūnams gali padėti pervedęs 2 proc. nuo gyventojų pajamų mokesčio. Daugiau informacijos www.lese.lt.