Pilkutė, „Lesės“ nuotr.


Fita - priglausta iš lauko, tačiau nėra laukinukė, o meili ir draugiška katytė, greičiausiai anksčiau buvo naminė. Maždaug 2 m. (dantys gražūs, balti). Kailis vidutinio ilgumo, trijų spalvų. Skiepyta, sterilizuota. Vilnius, 8 605 33452.

Fita, „Lesės“ nuotr.

Arven - jauna (1-3 m.) katytė yra labai protinga, rami ir išauklėta - visada reikaliukus atlieka į smėlio dėžutę, o jei pamatai, kad nori lipti ant stalo - užtenka ramiu tonu ištarti „Kiska, nelipk“ ir ji supranta, kad čia jai, nelipa. Dabar visai išmoko nelipti ant stalo ar spintelių. Arven moka būti labai meili - kai jai patinka atmosfera, garsiai murkia. Didžiąją dalį laiko miega, tačiau kartais pradeda dūkti - bėgioti, žaisti su kamuoliuku. Ji tikrai labai neišranki maistui - valgo viską, kas paduota, ir puikiai jaučia sotumo jausmą. Yra visiškai sveika, sterilizuota. Kaunas, 863422051, g.vaiwa@gmail.com.

Arven, „Lesės“ nuotr.

Glaustukas Karabasijus - dovanojamas nuostabus ir labai mylimas Kauno „Lesės“ globotinis. Šiam iš meilės savo globėjai po kojom krentančiam, dabar jau tikram gražuoliui katinui teko daug patirti ir iškęsti, bet šiuo metu Karabasijus jau sveikas ir pasirengęs keliauti į naujus namus. Katinas jaunas, didelis, todėl puikiai tiks tiems, kas nori turi namuose tikrą katiną. Sutaria su šunimi, bet nemėgsta kitų suaugusių kačių, sutartų nebent su mažu kačiuku, kurį galėtų globoti. Labai mėgsta plaktą grietinėlę. Kastruotas. Kaunas, 8 606 47511, kaunas@lese.lt.

Glaustukas Karabasijus, „Lesės“ nuotr.
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją