Katytės sesutės buvo tik ką atsimerkusios, taigi, dviejų savaičių amžiaus. Savanorė rado jas įdėtas į kibirą... Draugai nepaliko savanorės bėdoje ir padėjo mažyles užauginti, maitindami ožkos pienu iš buteliuko. Taigi mažylės sėkmingai užaugo (joms jau du mėnesiai) ir yra pasirengusios keliauti į tikruosius savo namus.

Melancholija ir Sangvinika pavadintos sesutės yra labai skirtingos, bet puikiai papildo viena kitą.

Melancholija rankose tirpsta kaip molis, ją galima glostyti kaip tik nori. Palyginti su sese, ji visiška ramuolė, netgi flegmatikė. Viską daro tik su priežastim: žaidžia, ieško grobio, miega, bėgioja, tyko, kai tam yra tikslas. Taigi, kol išdykusi sesė laksto ratais aplink, Melancholija ramiai žiūri ir duoda kelią. Nemėgsta be reikalo murkti ir jei nepakviesi, pati ant kelių neateis. Individualistė, aplinką stebi iš šono. Panašu, kad auga išmintinga ir ori katė bei gera medžiotoja.

Melancholija yra juoda su labai gražiu šokoladiniu atspalviu, po kaklu turi baltą širdutę. Tinka meniškos sielos žmonėms – tikra mūza.

Sangvinika nuolatos reiškia savo nuomonę murkimu arba kniaukimu, jos pilna visur. Labai meili žmogui ir stengiasi būti visur šalia, šeimininkui žiūrint TV, dirbant prie kompiuterio, ruošiant pietus, maudantis, miegant, ir pan. Sangvinika įsibruka po pažastim, užsilipa ant peties ar galvos, ateina pakandžioti ausies miegant. Išdykusi ir baisiai smalsi – kiekvieno garso patikrinti bėga pati pirmoji. Nenuilstanti žaidėja su viskuo, kas pasitaiko jos kelyje. Mėgsta niurkyti savo ramiąją sesę. Spalva – visa juoda. Puikiai tinka raganoms.

Dėl šių gražuolių kreiptis į Ingą tel. nr. 8 608 65805 arba rašyti į el. paštu inga@miegantysdrambliai.lt. Katytės yra Kaune.