Skaitytojas pasakojo, kad keleivis neramus buvo viso skrydžio metu, gėrė alkoholį, įkyriai bendravo su kitais. „Lindo prie kažkokios merginos, nežinau, kokios valstybės pilietė ji buvo, tačiau jis ją išprovokavo iki ašarų. Priėję stiuardai turėjo ją raminti. Skrydžio pabaigoje pranešus, kad reikia užsisegti diržus, nes lėktuvas leisis, ir užgesinus šviesas, pilietis ėmėsi per save mėtyti cigaretes iki jo sėdėjusių keleivių. Jų reakcijos nebuvo geros“, - DELFI rašė jis.

Skaitytojo teigimu, britai stiuardai pasakė piliečiui, kad jis galės viską paaiškinti policijai. „Prieš nusileidimą pranešė, kad neskubėtume palikti vietų, nes policija įlips į lėktuvą. Aišku, buvo suprantama kodėl“, - portalui teigė vyriškis.

Tai, kad skrydžio metu buvo skraidinamas ir nepaklusnus keleivis, patvirtino „Ryanair“ pardavimų ir rinkodaros vadovė Elina Hakkarainen.

„Ryanair“ skrydžio, vykusio iš Vilniaus į Londono Stanstedo oro uostą, įgula dėl trukdžių skrydžio metu paprašė policijos pagalbos lėktuvui nusileidus. Policija sulaikė ir išlaipino (skrydį trukdžiusį - DELFI) keleivį anksčiau, nei kiti keleiviai buvo išlaipinti. „Ryanair“ atsiprašė kitų 170 keleivių dėl sukeltų nepatogumų, tačiau netoleruos nepaklusnių ir pavojų keliančių keleivių. Dabar tai Jungtinės Karalystės policijos reikalas“, - nurodoma komentare.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (178)