- Kaip jus pakeitė „X-Faktorius“?

- Jis mūsų nepakeitė, tačiau pats svarbiausias dalykas, kurį mums suteikė „X-Faktorius“, - tai pasitikėjimas savimi. Nors ir 10 metų jau dainavom kartu, niekada taip laisvai nesijausdavome scenoje, niekada taip gerai nejautėme viena kitos scenoje kaip dabar. „X-Faktorius“ mums suteikė galimybę atsiskleisti ir parodyti ne tik ką galime, bet ir dar daugiau patobulėti tiek dainavimo srityje, tiek judesio, bei padėjo atrasti stipriąsias puses.

Mums teko garbė dirbti su tikrais profesionalais, susipažinti su nuostabiais žmonėmis ir pasisemti tiek daug patirties tokioje mokykloje, kurią galimybė patirti gali pasitaikyti tik vieną kartą gyvenime.

- Buvote lyginamos su „Mokinukėmis“ - dabartinėmis „Studentėmis“. Kaip manote, ar jūsų laukia tokia pati sėkmė scenoje?

- Mes puikiai bendraujame su „Studentėmis“ ir sekame jų veiklą, tačiau niekada su jomis nesilyginome - tai daugiau darė žurnalistai. Mes turime savo idealus ir savo muzikinį skonį, kuriuo vadovaujamės.

- Turite balsus, kurie puikiai dera tarpusavyje. Ar ilgai teko mokytis, kad tai pavyktų?

- Ačiū už gražius žodžius. Net dabar negalime pasakyti, kad mums viskas lengvai gaunasi, mes sunkiai dirbame, kad pasiektume gerų rezultatų, kurie tenkintų ne tik mus pačias, bet ir visą kūrybinę komandą. Per daug metų mūsų profesionalios vokalo vadovės dėka pagaliau kiekviena atradome savo poziciją ir kiekviena turime savo vaidmenį muzikoje, už kurį esame atsakingos.

- Ar jau pasiruošėte mokyklai, ar laukiate jos?

- Kas mokyklai, kas universitetui , tačiau stengiamės negalvoti ir išnaudoti kiekvieną vasaros akimirką (interviu imtas vasarą – DELFI).

- Kokios pamokos labiausiai nemėgstate? Kuri patinka labiausiai?

- Visoms labai skirtingai. Vienai - matematika gyvenimo tikslas, kitai - košmarai. Tačiau visoms mokytis sekasi labai gerai ir dainavimas ne tik tam netrukdo, bet priešingai - padeda, motyvuoja siekti tik geriausių rezultatų.

- Ar teko šią vasarą atostogauti? Jei taip, kur?

- Vasarą praleidome labai turiningai. Kartu atostogavome Ispanijoje, taip pat Palangoje. Kelios net darbavosi: Evelina dirbo Utenoje, Emilė - Palangoje, tuo pačiu ten ilsėjosi, Eglė su Juste vasarą leido kaimuose, o Lauksvė buvo išvykusi į Turkiją.

Kai visos būdavome Kaune, susigalvodavome įdomios veiklos, tokios kaip naktiniai dviračių žygiai, piknikai ir pižamų vakarėliai, gimtadieniai.

- Gal jau galite pasigirti naujais laimėjimais?

- Taip, kaip jau minėjome buvome Ispanijoje kur ne tik ilsėjomės, bet ir dalyvavome tarptautiniame vokaliniame konkurse „Un nuevo Viento en Taragone“, kuriame mums neįtikėtinai pasisekė - laimėjome „Grand-Prix“ - pagrindinį viso konkurso apdovanojimą.

- Ar nebūna pykčių tarp merginų?

- Žinoma, būna, tačiau tik kvaili ir juokingi, todėl greitai susitaikome ir juos pamirštame.

- Kaip reaguojate į pralaimėjimus? Ar jų išvis būna jūsų grupėje?

- Pralaimėjimų pasitaiko, tačiau stengiamės tiek laimėjimų, tiek pralaimėjimų labai nesureikšminti. Vienaip ar kitaip – mes juos išgyvename kartu. Mus tai tik sustiprina.

- Jei dabar siūlytų dalyvauti kokiame nors projekte, ar sutiktumėte?

- Priklausomai nuo to, koks projektas, tačiau su mielu noru norėtume išbandyti savo jėgas dar kartą. Mes pasiruošusios iššūkiams visada!

- Ar daug koncertavote per vasarą?

- Birželis buvo įtemptas – daug pasirodymų įvairiuose Lietuvos miestuose, tačiau vasaros gale daugiau ilsėjomės prieš naują sezoną.

- Palinkėjimas skaitytojams.

- Ačiū visiems, kurie klauso mūsų dainų, palaiko mus sėkmės ir nesėkmės atveju. Be jūsų nebūtų mūsų. Mes jus mylime!