- Kur sutiksite Velykas?

- Velykos mums šeimos šventė. Anksti ryte skubėsime pas savo šeimas į gimtines, Ieva ir Simona - į Marijampolę, o kadangi Viktorijos šeima ne Lietuvoje, ji važiuos kartu į Marijampolę. Vakare turėsime koncetą Šilalėje. Kokia šventė, jeigu dirbt nereikia?

- Kaip ruošiatės šiai šventei?

- Velykos mums asocijuojasi su bundančia gamta, ateinančiu pavasariu ir išsivalymu: namų, savęs, blogų minčių. Prieš Velykas laukia kruopštus namų tvarkymasis.

- Kokiu būdu dažote margučius?

- Visos turėjome gražią vaikystę ir nuostabias Velykų tradicijas. Iš savo prosenelių, senelių, mamyčių išmokome įvairiai marginti margučius: su vašku, su svogūnų lukštais, natūraliais dažais, kiaušinius apipavidalinti su žirniais, ryžiais ar įvairiomis kruopomis, tiesiog juos išskutinėti. Yra įvairiausių būdų, telieka pasitelkti fantaziją.

- Gal ruošiate kokią naują dainą, kurią išgirsime per Velykas?

- Kelis mėnesius mes buvome susikoncentravusios į debiutinio albumo įrašinėjimą. Daug dirbome kartu su muzikos prodiuseriais, prisidėjome prie kiekvienos dainos kūrybos ir štai iškart po Velykų savo klausytojus nustebinsime ne nauja daina, o visu albumu.

Mūsų pirmasis albumas mums - kaip kūdikis, labai svarbus, visos dainos iš širdies ir su giliomis prasmėmis. Balandžio devynioliktąją švęsime savo grupės antrąjį gimtadienį. Žinome, kad jis bus nuostabus, nes šiai šventei ruošiamės atsakingai. Balandžio devynioliktąją švęsime savo grupės antrąjį gimtadienį (...).

- Šiuo metu debiutavo jūsų daina „Išpažintis“. Ką ja norėjote pasakyti klausytojams?

- Šios dainos žodžius parašė mūsų draugas Sasha Song, o muzika - G. Valicko. Žodžiai turi gilią prasmę. Kiekvienas žmogus gali rasti dalelytę savo gyvenimo šioje dainoje. Tai kūrinys apie moters ir vyro santykius, tarpusavio supratimą, apie meilę, kuri kažkada baigiasi, kuri atneša ne tik daug išgyvenimų, bet ir nusivylimo akimirkų. Ir kai galiausiai išdrįsti atsisveikinti su žmogumi, kuris, rodos, yra pagrindinis gyvenimo objektas, supranti, kad visi patyrimai - naujo gyvenimo etapas.

- Kokius planus ruošiate vasarai?

- Vasarą laukia koncertų maratonas ir dar daug kitų planų, kurių dar nenorime atskleisti. Vasarą iš sostinės persikelsime gyventi į pajūrį, nes dėl koncertų kiekio iš Vilniaus būtų neįmanoma važinėti. Tikimės tokios pat geros vasaros, kokia buvo ir praėjusiais metais.

- Ar laikotės kokių dietų prieš karštąjį sezoną?

- Dieta galima pasiekti tik trumpalaikių rezultatų. Norint turėti gražią figūrą reikia pasirinkti tinkamą mitybą, valgyti be riebalų, nepiktnaudžiauti saldumynais, sportuoti ir tiesiog gerti daug vandens. Reikia susidraugauti su savo kūnu ir jis klausys jūsų. Sportuojame bet kada, kada tik galime, bet ne kiekvieną dieną atrandame laiko sportui. Laukiame, kada atšils, ir galėsime bėgioti lauke.

- Gal artimiausiu metu mus nustebinsite dar viena pritrenkenčia fotosesija?

- Džiaugiamės, kad vis atrandame fotografų, stilistų, visažistų ir plaukų meistrų, kurie supranta ir noriai prisideda prie mūsų fotosesijų idėjų. Visai neseniai turėjome fotosesiją, kuri iš tikrųjų sulaukė daug dėmesio ir apkalbų, vieniems buvo labai gražu, kitiems - vulgaroka, kitiems - labai stilinga. Fotosesijos kaip ir visa kita yra skonio reikalas. Visiems neįtiksi. Fotosesijų idėjos mums gimsta netikėtai, tad galbūt jau rytoj šaus kokia geniali mintis ir bėgsime fotografuotis.

- Palinkėjimas DELFI skaitytojams.

- Mylėkite ir būkite mylimi. Mylėkite žmones, esančius šalia Jūsų, mylėkite savo kasdienybę ir žinokite kad viskas susideda iš mažiausių smulkmenų. Daugiau pozityvumo ir šypsenų. Kartais šypsena yra galingas ginklas.