- Kaip jaučiatės po Lietuvos konstitucinio egzamino?

- Aš labai džiaugiuosi, kad man pavyko išlaikyti šį egzaminą

- Kokie potyriai iš grožio konkurso „Top of The World“?

- Gavau daug pozityvių emocijų, taip pat įgijau daug vertingos patirties, kurios man tikrai prireiks ateityje. Kiekvienas konkursas palieka savo pėdsaką ne tik asmeniniame, bet ir profesionaliame gyvenime. Aš nuolat ir daug dirbu, tobulėju. Mano gyvenimas dabar yra labai ryškus ir neįprastas.

- Ar neteko nusivilti, kad nieko nelaimėjote?

- Man svarbu buvo dalyvauti, o ne laimėti (...). merginos, kurios rimtai norėjo laimėti, ruošėsi konkursui visus metus. Po konkurso galiu pasakyti, kad įdomu yra ne tik dalyvauti, bet ir bendrauti su konkurso dalyvėmis, mano kolegėmis. Man svarbiausia buvo nugalėti talento nominacijoje, taip pat pelnyti žiūrovų simpatijas, nes viso konkurso metu buvau pirmoje vietoje.

- Kuo užsiimate šiuo metu? Kokie jūsų vasaros planai?

- Kaip jau žinote, atlikėjams vasara – tai koncertų sezonas. Dabar pradedu ruoštis festivaliui „Slavianskij bazar“. Jau turėjau koncertus Nidoje, Klaipėdoje ir Jūrmaloje su Natalija Tumševic ir Minske su Taisija Povali, o Vilniuje su grupe „Samocvety“, kai buvo minima Rusijos diena. Taip pat ketinu įrašyti kelias geras dainas ir rudenį pradėti naują projektą, bet apie tai - vėliau.

- Koks jūsų požiūris į dietas: jūs esate už ar prieš?

- Manau, kad sportas ir sveika mityba yra labai svarbūs. Aš pati daug sportuoju, man tai patinka. Kelis kartus per mėnesį stengiuosi nueiti į sauną ir į masažą. Taip pat geriu daug vandens. Racionali ir sveika mityba labai naudinga organizmui, tai vienas iš faktorių, kuris nulemia sveiką ir ilgą gyvenimą. Pusryčiai, pietūs ir vakarienė turi nemažą įtaką mūsų išvaizdai ir savijautai, todėl neverta jų ignoruoti. Aš nemėgtu dietų, bet stengiuosi sveikai maitintis, nors pripažįstu, kad esu smaližė.

- Koks jūsų hobis?

- Iš visų šalių, kur važiuoju, atsivežu magnetukus ir kabinu juos ant šaldytuvo, taip pat mano bute kabo afišos iš mano koncertų. O neseniai pradėjau kolekcionuoti angelų statulėles. Jos skirtingos – medinės, porcelianinės, šokoladinės, krištolinės. Šios statulėlės turi didelę simbolinę prasmę, jas man dovanoja artimi ir mane mylintys žmonės, kuriems aš rūpiu. Anot feng – shui, angelo statulėlės suteikia šeimininkui jėgų ir įkvėpimo, tai man yra labai svarbu.

- Gal planuojate koncertinį turą po Lietuvą?

- Taip, aš planuoju pradėti naują projektą rudeniop.

- Palinkėjimas skaitytojams.

- Mieli, dėmesingi ir rūpestingi skaitytojai! Noriu jums palinkėti šypsenų – pačių gražiausių, nuoširdžių, gerų ir šviesių. Taip pat ramybės ir laimės, ir tegu išsipildo svajonės. Ir būkite sveiki. Su šilčiausiais linkėjimais, Veronika.

V. Gordijevskaja grožio konkurse Jūrmaloje: