„Siunčiu nuotraukas, kurias padariau šiandien Utenoje. Ką tik (apie 18 val. - DELFI) praūžė nemažas škvalas, prisnigo ledukais“, - rašė Žygimantas.

Apie 19 val. DELFI pasiekė skaitytojos nuotraukos iš Juodupės.

„Juodupės miestelyje praėjo smarkus lietus su ledais. Nuotraukose matosi ledukai, taip pat ledų nukapoti gėlių lapai“, – rašė skaitytoja Virginija Krasauskienė.

Dar viena skaitytoja krušą užfiksavo Šakiuose.

„Ledukai, nukloję žemę, sudarė mistišką įspūdį. Ežeras skendo rūke, o nuo aplinkinių išdaužytų žolių ir medžių lapų sklido itin gaivus aromatingas kvapas. Džiaugėmės tik tuo, kad į tokią ledukų liūtį patys nepatekome“, – savo įspūdžiais dalijosi apie 18 val. Varėnos rajone esančio Šarkiškių kaimo apylinkėse apsilankiusi skaitytoja Justina Miliūnaitė.


DELFI primena, kad kruša siautė ir vakar – nuotraukas skaitytojai siuntė iš Antavilių bei Skaidiškių.

Šiandien sinoptikai perspėjo, kad kai kuriose šalies vietose gali prasidėti škvalas, jo metu vėjo greitis gali siekti nuo 15 iki 20 metrų per sekundę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)