Negalima nepastebėti to, jog Viktės nuotraukų albume galima išvysti ir žinomų veidų. Vienas iš jų – humoristas Mantas Katleris. „Humoro klubo“ narys stovi vienoje iš daugelio nuotraukų ir kartu su Vikte laiko užrašą „Lažybos 2013“. Ši bendra nuotrauka sulaukė nemenko „Facebook“ vartotojų dėmesio, tačiau, kad ir kiek komentaruose jie beklaustų, kieno iniciatyva padaryta ši fotografija, konkretaus atsakymo nei Mantas, nei Viktė nepateikia.

Komentatoriai po nuotrauka pamatė ir M. Katlerio kolegos iš „Humoro klubo“, komiko Pauliaus Ambrazevičiaus pasisakymus. Pirmiausia Viktei „sekėjų“ buvo juokais siūloma nusifotografuoti ne tik kartu su P. Ambrazevičiumi, bet ir su visais „Humoro klubo“ nariais. Atrodė, kad viskas ir baigsis komentarų lygmenyje, tačiau kitą dieną pasirodė straipsnis apie bendrą Viktės ir Manto nuotrauką, kuris taip pat sulaukė nemažai susidomėjimo. Taigi, laikui bėgant, komentarai po minėtąja nuotrauka ir kiti sutapimai kai kuriems lažybų „sekėjams“ sukėlė įtarimų, kad visos lažybos – tik gerai apgalvota „Humoro klubo“ naujojo turo „Keturiasdešimt metų scenoje“, kuris prasidės šių metų spalio mėnesį, reklamos dalis. Išgirdęs šią informaciją, nutariau ją patikrinti.

Susisiekęs su pačia Vikte, išgirdau tik smagų juoką ir ironišką klausimą, ar tikrai manau, jog taip galėtų būti? „Baikit juokus, tai tikrai ne „Humoro klubo“ reklama. Šie vyrukai yra savo srities profesionalai, kurie jau turi savo sparčiai besiplečiantį gerbėjų ratą, tad tokios „pijarinės“ reklamos jiems tikrai nebereikia. Salės ir taip lūžta per jų pasirodymus tiek tiesiogine, tiek perkeltine prasme!“, - greitai ir su šypsena veide atsakė mergina (...).

Aišku, išgirsti tik vienos pusės nuomonę nebūtų labai korektiška, tad suskubau susisiekti ir su pačiais komikais - M. Katleriu bei „Humoro klubo“ vadybininku P. Ambrazevičiumi. „Ne, tai niekaip nesusiję su „Humoro klubu“. Aš tiesiog visai neblogai pažįstu Viktę ir pasiūliau jai nusifotografuoti kartu, kad išpopuliarinčiau jos lažybas. Tik tiek.“, - šypsosi Mantas.

Paulius buvo šiek tiek konkretesnis, bet vis vien nestokojo humoro jausmo: „Norėčiau, kad tai būtų koks nors labai gudrus „Humoro klubo“ marketinginis triukas, bet taip nėra“. Tačiau pridūrė ir tai, kad apie lažybas žino: „Aha, apie lažybas girdėjau, Viktę esu matęs gyvai, kartu su ja, Mantu ir dar keletu žmonių šiemet skridom oro balionu“. Išklausytos trys nuomonės, o kaip yra išties, tai spręskite patys! (...).

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!