Su draugais dar nuo praėjusių metų ilgai planavome savo festivalių vasarą, nes tikrai reikėjo „išsitaškyti“. Dirbu įtemptą ir nervingą darbą, todėl kiekvienais metais jaučiu poreikį nuleisti garą.

Man tai labiausiai padeda visiškas atsijungimas nuo darbo per festivalius. Šiemet pavyko apsilankyti tik „Karklėje“, bet su draugais paūžėme labai gerai.

Neslėpsiu, kad, tikriausiai kaip ir visi, daug gėrėm. Koks gi festivalis be alkoholio? Nereikia moralų – vegetarai ir geruoliai mano nuomonės nepakeis. Turėjom gerus kombinezonus, tai greitai susiradome ir draugių. Tikrų festivalio merginų.

Vakarop šėlom ir nusprendėm, kad reikia įamžinti akimirkas. Taigi prisifilmavome ir prisifotografavome. Asmenukių buvo daugiau nei reikia. Labai originalių ir, dabar reikia prisipažinti, gašlių, o ryte dar ir trūkusius pafotografavo draugas.

Tarp tų trūkusių buvau ir aš. Buvo karšta, nenorėjau miegot palapinėj. Bėda ta, kad draugai „pritagino“ feisbuke ir beveik visos tos nuotraukos atsidūrė internete. Iš pradžių atrodė smagu ir netgi atsakinėjau į draugų komentarus, bet ne pirmadienį.

Pirmadienį mane ant kilimėlio pasikvietė įmonės direktorius, kurį turiu drauguose. Pasirodo, kad aš taip darau gėdą kompanijai ir klientams bus sunku į mus žiūrėti rimtai. Čia beveik citata. Aš taip gavau velnių, kad galvojau, kad išlėksiu iš darbo.

Iš tikrųjų galėjau būt išmestas, bet aš kone maldavau neatleisti. Esu geras darbuotojas ir tiesiog atsipalaidavau. Aš vertinu savo darbą ir pasižadėjau, kad susitvarkysiu savo feisbuką. Susitvarkiau, ištryniau nuotraukas, padariau, kad niekas negalėtų žymėti manęs be mano leidimo. Dabar bijosiu, kai kas nors mane fotografuos.

Siūlau visiems pasimokyti. Gal ir neverta fotografuotis, kai esi atitrūkęs nuo grandinės?

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite pasidalinti savo patirtimi? Rašykite el.paštu pilieciai@delfi.lt!