Apie Palangos insektariumą jau seniai žinojom iš draugo, kuris ten lankėsi. Praėjusį šeštadienį nusprendėm apsilankyti ir ką tu manai – prastovėjome lauke dvi su puse valandos, kol galiausiai neapsikentę paskambinom ir rezervavom laiką sekmadieniui.

Būkite žmonės, jei jau radote gerą vietą, rekomenduokite draugams, šeimos nariams, o ne visam suprakaitavusiam Palangos paplūdimiui. Beje, Palangos savivaldybei turėtų būti gėda – turi tokią unikalią vietą, o užkiša ją į patį didžiausią užkampį. Galėtų perkelti į kokia padoresnę vietą.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

DELFI susisiekė su insektariume dirbančiu Mindaugu, kuris patvirtino, kad DELFI pasirodžius skaitytojoms įspūdžiams, zoologijos sode lankytojų padaugėjo.

„Iš tiesų, kai straipsniukas pasirodė DELFI, jautėsi, kad žmonių šiek tiek daugiau, paklausėm žmonių, sakė DELFI perskaitė, tai visai smagu“, – sakė jis.

Vis dėlto, pasak pašnekovo, savaitgaliai insektariume eilių būdavo ir anksčiau, jos susidaro tuo atveju, jei apsilankyti nori didesnės turistinės grupės.

„Geriausia pasiskambinti, pasiklausti, rezervuoti laiką, jeigu yra didesnė grupė“, – nurodė pašnekovas. Jis taip pat patikino, kad insektariumas veikia privačiose, o ne savivaldybės skirtose patalpose.