Pavyzdžiui, Žirmūnų gatvės ne kiemuose jau apmokestintos. Ten paskelbta žalioji zona ir imamas mokestis už automobilio statymą nuo 8 iki 18 val.

Esmė ta, kad tai daroma visiškai gyvenamuosiuose rajonuose, kur biurų net nėra – nebent kokia „Maximytė“. Gyventojų apklausa nebuvo vykdoma: ar nori, kad mokėtų, ar ne. Tiesiog pyst ir vieną dieną iš lempos pastatė parkomatus ir ženklus, kad mokama čia.

Tai kokio velnio?

Kiemai ir šiaip užgrūsti, tai dabar ant gatvės negalima pastatyt (čia neklbu apie tokias pagrindines gatves, kaip Žirmūnų ar Kalvarijų, kalbu apie mažesnes). Tokia savivalė kelia pasipiktinimą.

Ėjau namo iš darbo, žiūriu, parkomatas stovi ir ženklas dar, kad mokamas stovėjimas. Nors nebuvo anksčiau mokama. Ir nelabai alternatyvų yra. Arba stataisi mokamai ir išleidi beproto daug pinigų vien už automobilio statymą netoli namų, arba užstatinėji kieme kaimynus. „Puikus“ sprendimas!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)