Teko vežti dukrytę į Santariškių vaikų skyrių su temperatūra, buvo įtariamas Covid-19. Nuo pat pirmos akimirkos susidūriau su nerealiu aptarnavimu.

Mus maloniai pasitiko, viską išaiškino, davė konkrečius nurodymus, ką ir kaip daryti, į kokią izoliavimo palatą (beje, palata buvo labai puiki) eiti, kaip elgtis ten. Daktarė ir seselės – 10 balų.

Nors buvo labai neramu dėl dukrytės ir galimų scenarijų, tačiau įstaigos darbuotojų dėmesys labai ramino, jautėmės saugiai ir maloniai.

Po kraujo tyrimo išleido namo laukti atsakymo, pasakė, kaip elgtis toliau, kaip gydytis vienu ar kitu atveju. Grįžusi namo dalinausi patirtim apie puikią medicinos priežiūrą, tačiau širdy toliau nerimavau, ar dukrytė užsikrėtusi, ar ne.

Bet kuriuo atveju, jaučiausi saugi, kad mumis būtų pasirūpinta ir blogiausiu atveju.

Kai 22 val. 30 min. sulaukiau skambučio iš ligoninės, tą mikrosekundę pagalvojau: skambina nepažįstamas numeris, dabar jau bus...

Išgirdau jau dieną girdėtą balsą (daktarės ar sesutės), man pasakė: „Jums, matyt, labai neramu, ką tik gavom atsakymą – neigiamas. Norėjau pasakyt iš karto, kad galėtumėte ramiai miegoti.“

Vos neapsiverkiau... Ačiū Jūsų komandai, kuri tokiu įtemptu metu išlieka tikrais angelais, žmonėmis, profesionalais! Didžiuojuosi! Didžiausios stiprybės ir nuoširdžiausias AČIŪ.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (141)