Martinas kastruotas, sveikas, stiprus. Jam maždaug septyneri, tačiau katės gali gyventi ir 15 ar net 20 metų, tad dėl amžiaus tikrai nereikėtų išgyventi. Martinas – fantastiškas rainiukas. Kai lankėme, puolė rodyti, kur jo palangė, kur žaislai, lakstė laimingas, glostomas murkė, lindo bučiuotis. Linksmuolis, nuoširduolis, labai smagus katinėlis.

Katinėlio šeimininkė ilgiems mėnesiams į ligoninę gulasi jau gegužės pabaigoje, iki tol reikia rasti laikiną globą arba dar geriau – nuolatinius namus. Martiną anksčiau pamaitindavo, kol šeimininkės nebūdavo, kaimynai. Šiais metais nėra norinčių tai daryti. O ir katinas keturis mėnesius sėdėdamas vienas namuose psichologiškai išbalansuojamas – grįžus šeimininkei neduoda ramybės, lipa ant kelių, lenda bendrauti, pasakoja viską, ką patyrė būdamas vienišas, laukdamas savo mylimo žmogaus. Šįkart priimtas vienintelis sprendimas – ieškoti Martinui kitų namų ir juos rasti reikėtų kuo greičiau.

Katinas Vilniuje, esant būtinybei, ieškotume transporto ir į kitus miestus. Laikinus globėjus viskuo, ko globai reikės, pasistengsime aprūpinti. Mūsų kontaktai – tel. 8 689 73782, 8 615 58898, info@rainiukas.lt (VšĮ „Rainiukas“, Vilnius). Draugaukime ir socialiniame tinkle.