Į įvykio vietą išsiųstos Vilniaus apskrities priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos (informacija apie įvykį perduota Vilniaus greitosios medicinos pagalbos stočiai).

DELFI žiniomis, įvykio vietoje 7 ugniagesių automobiliai. Degantis namas yra labai arti kitų pastatų, nutolęs 7-8 metrus, todėl kilęs realus pavojus aplinkiniams gyventojams ir jų turtui.

Įvykio vietoje žmonės DELFI pasakojo, kad ugniagesiai į įvykio vietą važiavo labai ilgai, pasipiktinę žmonės netramdė emocijų.

Taip pat prie degančio pastato buvo ir moteris, kuri pasakojo, kad jos namai sudegė. Pasak moters, gaisras kilo nuo kaimyno, kuris miegojo, gyventojai teigia, kad jis mėgstantis išgerti.

Emocijas vos tramdžiusi moteris DELFI pasakojo, kad be namų liko trys šeimos, ji teigė, kad nežino kur dabar dėsis su mažamečiais vaikais ir vyru.

Galimas kaltininkas į baisią nelabai kreipė dėmesį, jis įvykio vietoje vaikščiojo tik su apatiniais, jambuvo pamušta nosis. Pasirodo, kad emocijų nesutramdė vienas iš be namų likusių vyrų, jis pamatęs neblaivų kaimyną trenkė jam į veidą.

Dėkojame DELFI skaitytojams už vaizdo įrašą ir nuotraukas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)