DELFI parašiusi skaitytoja Irena sakė tai pat buvusi Ūkio banko kliente, tačiau bando išlikti optimiste. „Mane pritrenkė, kad va dar vienas bankas užsidarė. Esu šaltų nervų ir bandau nepulti į paniką ir visiems pasakoti kad, va, bankas bankrutavo. Laikas parodys savo, esu optimistė ir būsiu, nors banke turiu (...) santaupų, bet jeigu neatgausiu, mano gyvenimas pasikeis. Supratau, kad reikia gyventi, o ne taupyti, arba į nekilnojamą turtą „kišti“ pinigus. Gyveni ir mokaisi: norėjau, kad mano vaikų ateitis būtų lengvesnė. Svarbiausia, kad yra valgyti, yra blogesnių situacijų, žiūrėsime, kaip bus toliau, aišku, norėčiau visus pinigus atgauti (...)“, - teigė ji.

„Bankų analitikas S.Kropas tvirtina, kad Ūkio banko žlugimas „neturės didelės įtakos“. Kur jau ne! Turės, ir dar kaip! Nukentėsime mes visi. Visų pirma, dėl to, jog tai vėl skaudus smūgis Lietuvos įvaizdžiui, kuris ir be to jau labai nekoks (...). Na taip, ir kitose šalyse visko pasitaiko. Bet tik ne tokiais masteliais kaip pas mus. Kartais atrodo, jog Lietuvoje jau seniai vyksta anarchija ir suirutė. Kuo toliau, tuo labiau valstybė praranda patrauklumą ir saugumą. Prisimenu, kaip prieš gerą dešimtmetį užsieniečiai aktyviai domėjosi nekilnojamu turtu Lietuvoje. Norėjo čia gyventi, pirko butus ir namus. Dabar tokių pirkėjų vos vienas kitas. Ūkio banko griūtis pakirs piliečių pasitikėjimą ir kitais bankais. Pinigai bus tiesiog laidojami slėptuvėse arba užkasami į žemę", - nuomonę dėstė DELFI skaitytoja.

Vakar savo nuogastavimais dėl Ūkio banko veiklos apribojimo su DELFI pasidalino ir būstą planavusi pirkti skaitytoja. Moteris nerimavo, kad nespėjusi atsiimti banke laikyto indelio praras jau sumokėtą avansą ir būstą, kurį nori įsigyti. Kaune verslą vystantis skaitytojas piktinosi Lietuvos banko sprendimais – vyriškis stebėjosi, kad žlugusiame „Snore“ laikytus pinigus Lietuvos bankas jam buvo pavedęs grąžinti būtent per Ūkio banką.

Skaitytojas Andrius pasidalijo nuotrauka "Batai", kuriai, pasak jo, komentarų nereikia:
Nuotrauką atsiuntė ir skaitytojas Paulius. Jo komentaras: „...jau prieš penkis metus“:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)