„Sekmadienį 21 val. nebebuvo galima nusipirkti bilietų į „Tamsta muzika“ festivalį su „Labas“ papildymu teikiama nuolaida, nors, pasak viešai skelbiamos informacijos, bilietai brangsta tik nuo pirmadienio. Apie 21 valandą nusipirkome 8 „Labas“ papildymus po 40 Lt (iš viso išleidome 320 litų tam), nors patys „Labas“ nenaudojame, taigi paties papildymo mums nereikia. Po kelių minučių „Tiketa“ kasoje Vilniaus Akropolyje mums buvo pasakyta, kad bilietų su šia akcija nebeparduoda nuo 18 val. KODEL?“, - piktinosi Linas, nusipirkęs 8 nereikalingus „Labas“ papildymus.

Pasak jo, sakinys, kad bilietų su „Labas“ nuolaida kiekis yra ribotas, „Labas“ puslapyje atsirado tik antradienį.

„Kodėl negalėjau nusipirkti pigesnių bilietų su „Labas“ papildymu, nors pačios akcijos laikas nebuvo pasibaigęs? Kodėl įspėjimas apie ribotus tokių bilietų kiekius atsirado tik praėjus akcijai? Ką siūlote daryti su man (kaip ir mano pažįstamiems) nereikalingais „Labas“ papildymais, kurių taip ir negalėjome panaudoti pirkdami bilietus? Gal galite pasiūlyti, kaip galima būtų išspręsti šią situaciją, nes esame įsitikinę, tokiu nukentėjusių yra ir daugiau“, - rašo Linas.

Kaip DELFI sakė „Bitės“ atstovė spaudai Raminta Rimkienė, bilietų į „Tamsta muzika“ prekyba su „Labas“ nuolaida vyko labai aktyviai ir jie baigėsi sekmadienį, o pirmadienį buvo patalpinta informacija su perspėjimu tinklalapyje.

„Apgailestaujame, kad skaitytojas pateko į tą valandų tarpą, kai bilietai jau buvo pasibaigę. Su skaitytoju susisiekėme ir sutarėme ištaisyti nesusipratimą – suteikėme jam aštuonis bilietus į festivalį. Daugiau užklausų dėl šios situacijos nesulaukėme“, - sako R. Rimkienė.

Dėkojame DELFI skaitytojui už informaciją!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)