Avarija įvyko tuomet, kai Klaipėdos ir Nemuno gatvių sankryžoje susitiko nuo "Senukų" "Cido" arenos link važiavęs "VW" ir nuo "Babilono" miesto centro kryptimi važiavęs "Peugeot". Nors iš pradžių abu vairuotojai tikino sankryžą kirtę degant žaliam šviesoforo signalui, tačiau įvykį matę ir netoliese sustoję liudininkai viską sudėliojo į savo vietas.

Galiausiai "Peugeot" vairuotojas pripažino savo klaidą. Į avarijos vietą atvyko ir policijos pareigūnai, tačiau vaikinai situaciją išsprendė ir be jų, tiesiog užpildydami eismo įvykio deklaraciją.

Per avariją žmonės smarkiau nenukentėjo. "VW" automobilyje važiavusios dvi merginos atsipirko sumušimais ir išgąsčiu. Vairuotojai sužeidimų taip pat išvengė.

Avarijos metu gana smarkiai nukentėjo "VW" automobilio priekinė dalis. Į pagalbą avariją patyrusiam vairuotojui atskubėjo draugas, kuris sudaužytą automobilį nutempė buksyravimo lynu. Nors "Peugeot" išoriškai nukentėjo kiek mažiau, tačiau pajudėti iš įvykio vietos jam nebepavyko. Smūgio metu buvo išmuštas priekinis ratas.