Nepaisant to, gyvenimo keliu einame ne vieni – tėvai, sutuoktiniai, vaikai ir bendradarbiai dažnai padeda atsakyti į svarbius klausimus, kai patys sunkiai randame atsakymą.

Tačiau ne visi bendrapiliečiai turi tokią galimybę. Kaskart matomas vienišas kaimynas ar sutiktas svetimas žmogus galbūt neturi tokio šeimos palaikymo, kokį turi kiti, ir dėl susidariusių aplinkybių per šventes jaučiasi dar vienišesnis.

Prieš dvejus metus tautiečius sugraudino vokiečių socialinė reklama, kurioje pasakojama apie vienišą seną vyrą ir vis per darbus laiko neatrandančius ir neatvykstančius aplankyti jo vaikus. Reklamos atomazga, iš tikrųjų, neįtikėtina, bet įrodanti, jog turime prisiminti šeimos narius ir stengtis rasti jiems laiko.

Taigi, jeigu žinote žmones, kuriems norėtumėte padėkoti arba bent jau praskaidrinti dieną, kad jie su šypsena pasitiktų Naujuosius metus, rašykite el. p. pilieciai@delfi.lt su prierašu „Nesijausk vienišas“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją