Viena „Delfi“ skaitytoja atsiuntė nuotrauką radusi, kad tokias pat kempinėles pardavinėja ir žinomos nuomonės formuotojos parduotuvėje, ir vietiniame prekybos centre. Ji piktinosi kainų skirtumu.

„Esu šoke dėl tokio kainų skirtumo! Kaip tai yra leidžiama ir galima? Būkime budrūs ir visada pasitikrinkime prieš pirkdami!“ – rašė ji.

Kempinėlė internetinėje parduotuvėje ir prekybos centro kataloge

Tada visgi paaiškėjo, kad kaina ir vienoje, ir kitoje parduotuvėse buvo vienoda – apie 6 eurai – tik prekybos centre šiuo metu taikoma 50 proc. akcija, todėl kaina nukrito iki maždaug 3 eurų.

Nepaisant to, kad šiuo atveju reali kaina – panaši, internete dažnai pasirodo įvairių pastebėjimų dėl kainų skirtumų. Pavyzdžiui, viena feisbuko vartotoja užsienio parduotuvėje buvo radusi populiarios nuomonės formuotojos parduodamą šampūną net 8 kartus mažesne kaina.

Gal ir jūs esate pastebėję tokių kainų skirtumų? Jei taip, siųskite savo pastebėjimus adresu pilieciai@delfi.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją