„Ieškodamas lėšų bioninei rankai, susidūriau su tokiu milžinišku žmonių gerumu, kad kartais net kvapą užgniaužia. Tiesiog privalau tuo gerumu pasidalinti ir su kitais, kuriems trūksta pasitikėjimo savo jėgomis“, – sako Martynas Girulis.

Laimė yra – gebėjimas mėgautis dabartine padėtimi. Laimingi žmonės dažnai yra kuklūs, jei kalbame apie lūkesčius. Jie nori tiktai to, ką tikrai gali gauti. Tokių žmonių laimės paslaptis – realių tikslų siekimas ir pasitenkinimas savo gyvenimu, dabartimi. Kad būtume laimingi, išmokime mėgautis dabarties akimirka, susiklosčiusia situacija ir priimti dalykus tokius, kokie jie yra.

Sveikinu su artėjančiomis šv. Kalėdomis, ir linkiu visiems ateinantiems metams drąsos, džiaugsmo ir daug gerų žmonių greta! Mylėkite vieni kitus!

Linkiu, kad šios šventės atneštų tikro džiaugsmo į kiekvienus namus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)