66 metų jurbarkietis Raseiniuose, prie parduotuvės „Norfa“ esančiame bankomate, norėdamas pasiimti pinigų, rado kažkieno paliktus 170 eurų. Iš pradžių vyras klausinėjo aplinkinių, ar kas iš jų nepaliko pinigų. Kai niekas neatsiliepė, jis paskambino bendruoju pagalbos telefonu ir kantriai laukė atvykstančių pareigūnų, kad rasti pinigai pasiektų išsiblaškiusį savininką.

Atvykusiems policininkams Algimantas perdavė radinį. Raseinių policijos komisariato Reagavimo skyriaus patruliai surašė tarnybinį pranešimą ir jo pagrindu buvo pradėtas tyrimas, kurio metu nustatyta, kam rastieji pinigai priklauso. Kai 170 eurų buvo perduoti jų teisėtai savininkei, moteris labai nustebo ir džiaugėsi, kad sąžiningo žmogaus dėka atgavo pinigus.

Policijos pareigūnai mano, kad pilietiškų žmonių poelgiai turi būti pastebėti ir pagarsinti tam, kad iš jų visuomenė mokytųsi pilietiškumo ir dorovės. Raseinių rajono policijos komisariato viršininkas Marijus Macis pakvietė Jurbarko rajono gyventoją A. Kasiliauską į svečius, padėkojo jam už sąžiningumą ir jo padaryto gero darbo prisiminimui įteikė Angelo sargo skulptūrėlę.