„Kokią nuomonę galima susiformuoti apie miestą ar šalį, kurioje yra tokie nesutvarkyti tualetai?“, - klausia į DELFI besikreipęs skaitytojas.

„Mano atsiųstos nuotraukos darytos spalio 1 dieną, naujosios perkėlos teritorijoje iš Smiltynės pusės. Dėl šių vaizdų man yra labai pikta ir gėda, nes beveik kasdien naudodamasis perkėlos paslaugomis susitinku daugybę turistų, keliautojų iš įvairių pasaulio šalių. Manau, šie vaizdai juos šokiruoja, bet ne tik juos, tačiau ir bet kurį žmogų, kuris tai pamato“, - rašo skaitytojas.

Jis spėja, kad šie tualetai tokios būklės stovi jau ne vieną savaitę, o gal ir mėnesį. „Taip pat pastebėtina, kad šioje vietoje daug žmonių laukia kelto ir daugumai prireikia tualeto paslaugų. Jei yra pasiektas toks apgailėtinas lygis, mano nuomone, geriau jie ten išvis nestovėtų. Tai yra didelė gėda ne tik Klaipėdai, bet ir visai Lietuvai, kuri yra ES narė“, - kategoriškas DELFI skaitytojas.

„Minimi biotualetai stovi mūsų bendrovei nuomos teise priklausančioje teritorijoje, esančioje Smiltynės g. 32 Klaipėdoje. Mūsų bendrovė yra sudariusi pastato, esančio tuo pačiu adresu, nuomos sutartį. Pagal šią sutartį, nuomininkai buvo atsakingi už biotualetų priežiūrą. Pasibaigus sezonui, rugsėjo mėnesį, nuomininkai savo vykdomą veiklą nutraukė ir biotualetai liko nebeprižiūrimi“, - rašoma „Smiltynės perkėla“ administracijos atsakyme DELFI.

Administracija taip pat informavo, kad biotualetai jau sutvarkyti ir išvežti. Naujai jie bus pastatyti sezono metu, t.y., nuo gegužės 1 dienos, atsiradus dideliems keleivių srautams. Tiek sezono, tiek ne sezono laikotarpiu, perkėlos keleiviai gali naudotis tualetais, esančiais keltuose.

„Atsiprašome už nemalonumus, tikimės supratimo ir malonaus bendravimo ateityje“, - rašoma DELFI adresuotame laiške.

Dėkojame DELFI skaitytojui už informaciją ir nuotraukas!


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją