Dėkojame visiems balsavusiems – daugiausiai skaitytojų simpatijų susilaukė „Trakai Divers Gang“ iniciatyva, kuri surinko daugiau nei pusę visų balsų – 604. Visus balsavimo rezultatus galite pamatyti žemiau.

Daugiausiai skaitytojų simpatijų pelniusi iniciatyva pelnė specialų DELFI prizą – Ričardo Anusausko fotoalbumą „Gražuolė Lietuva“ ir jos organizatoriai pakviesti į šalies vadovės tradiciškai rengiamą specialų renginį Prezidento rūmuose, kur originaliausiai Vasario 16-ąją paminėjusiems bus įteiktas nepriklausomos Lietuvos ir jos žmonių simbolis – valstybės trispalvė.

Akcija „Vasario 16-ąją švęsk linksmai ir išradingai“ sulaukė beveik 600 sumanių iniciatyvų kūrybingai ir prasmingai minėti Valstybės atkūrimo dieną. Iš jų, pagal tai, kaip kūrybingai ir prasmingai (ir linksmai) žmonės paminėjo Valstybės atkūrimo dieną, buvo atrinktos 8. Kviečiame balsuoti už vieną iki vasario 21 d. vakaro! Vasario 22 d. bus paskelbtas laimėtojas, kuris ir bus pakviestas į prezidentūroje vyksiantį renginį.

Ketvirtą kartą vykstančios akcijos tikslas – pasveikinti savo šalį ir kartu ruoštis Lietuvos šimtmečiui, sutelkiant visą Lietuvą: vietos bendruomenes, šeimas, mokyklas, verslo įmones, nevyriausybines organizacijas, užsienio lietuvius ir kitus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)