Balsavimas vyks iki balandžio 6 d., 23:59 val. Laimėtojas bus paskelbtas balandžio 7 d.

Dėkojame visiems dalyvavusiems! Konkurso nugalėtoja tapo puošmenos, surinkusios 23,5 proc. visų balsų autorė! Prašome ją atsiliepti el.paštu pilieciai@delfi.lt, kad galėtume perduoti laimėtą prizą! Nuotrauka-laimėtoja – žemiau:


Primename konkurso taisykles:

1. Nuotraukas buvo galima siųsti nuo nuo kovo 26 d. iki balandžio 3 d. Nuo balandžio 3 d. iki balandžio 6 d.skelbiamas balsavimas už gražiausią nuotrauką. Laimėtojas bus paskelbtas balandžio 7 d.;

2. Dalyvauti žaidime gali visi. UAB „Delfi“ darbuotojai žaidime dalyvauti negali;

3. Nugalėtojas/-a renkamas/-a 2015 m. balandžio 6 d. Juo taps tas, kurio nuotrauka surinks daugiausiai balsų. Nugalėtojas skelbiamas konkursiniame tekste ir jam/jai pranešama asmeniškai žaidime nurodytu el. paštu.

4. Konkurso prizas – 3 mėnesių pasirinkto DELFI grupės žurnalo prenumerata.

5. Konkurso dalyvis sutinka su šiomis Taisyklėmis ir pareiškia, kad jis/ji pateikia savo duomenis delfi.lt savo noru ir sutinka, kad jo/jos pateikti duomenys, būtų saugomi delfi.lt duomenų bazėje 3 savaites. Konkurso dalyvis pateikia savo duomenis delfi.lt tam, kad tretieji asmenys (šiuo konkrečiu atveju konkurso prizo steigėjas) galėtų prie šių duomenų prieiti, juos peržiūrėti ir kopijuoti, norėdamas susisiekti su konkurso dalyviais.


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)