Magistraliniame kelyje A5 Kaunas-Marijampolė-Suvalkai, iki Marijampolės likus apie 4 kilometrams, dėl eismo įvykio buvo stipriai apribotas eismas, susidarė didelės automobilių spūstys - iki 2 kilometrų į kiekvieną pusę.

Kelininkai perspėjo, jog eismas bus apribotas iki 18 valandos. Vykstančius iš Kauno į Marijampolę ir priešinga kryptimi kelininkai ragino važiuoti per Prienus.

Apie 12.40 val. kelio Kaunas-Marijampolė–Suvalkai 54-ame kilometre, Estijos pilietis 45 metų P. K., vairuodamas vilkiką DAF su puspriekabe, neatsižvelgė į važiavimo sąlygas, kelio ir transporto priemonės būklę ir krovinį, todėl atsitrenkė į priekyje ta pačia kryptimi važiavusį automobilį "Peugeot Boxer", kurį vairavo 41 metų L. V., pastarasis atsitrenkė į priekyje ta pačia kryptimi važiavusį "VW Multivan", kurį vairavo 43 metų vilnietis G. M., pastarasis atsitrenkė į 20-mečio vairuojamą "VW Golf", šis atsitrenkė į vilkiką MAN, kurį vairavo Rumunijos pilietis, pastarasis trenkėsi į "Audi 80", kurį vairavo 38 metų radviliškietis, šis automobilis trenkėsi į vilkiką MAN, vairuojamą 30-mečio Lenkijos piliečio.

Sužalotas "VW Golf" vairuotojas, kuriam Marijampolės ligoninėje nustatytas bazinių galvos kaulų lūžimas ir nosies lūžimas. Vaikinas išvežtas į Kauno medicinos universiteto klinikas. Nukentėjo ir to paties automobilio keleivė vilkaviškietė 47 metų Z. N. Jai nustatytas veido sumušimas, po apžiūros moteris išleista į namus.

Dėkojame DELFI skaitytojai už nuotraukas!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją