Eismo įvykio metu nukentėjo BMW vairuotojas, kuriam ligoninėje nustatytas lengvas galvos smegenų sukrėtimas, stuburo kaklinės dalies raiščių patempimas. Pusamžis vyras gydomas Neurochirurgijos skyriuje.

Veiksmas eismo įvykio vietoje klostėsi gana neįprastai. Po avarijos medikams išgabenus nukentėjusį BMW vairuotoją, policija suskubo aiškintis, kam priklauso kiti du automobiliai. Pareigūnams niekaip nepavyko susisiekti su „Mercedes Benz“ savininku, tad šie nusprendė iškviesti ne vieną, o du techninės pagalbos automobilius, kuriais transporto priemonės buvo išgabentos į saugomą aikštelę. Pareigūnai pabūgo, kad tiesiog prie kelkraščio paliktas prabangus „Mercedes Benz“ gali nukentėti nuo ilgapirščių.

Vykstant automobilių kėlimo ant platformos darbams į avarijos vietą atėjo kemperio vairuotojas. 51-erių metų vyras, atvažiavęs iš Kauno į Panevėžį pasisvečiuoti pas draugus, tiesiog nustėro, kai pamatė sudaužytą vagonėlio galinę dalį. Kaunietis išgyveno ir dėl patirtų nuostolių, ir dėl to, kaip reikės grįžti namo.

Kai policijos pareigūnai, sulaukę kemperio vairuotojo, pradėjo formalumus, o „Mercedes Benz“ ir BMW jau buvo išgabenti, įvyko dar didesnis kuriozas. Taksi automobiliu savo „Mercedes Benz“ atvyko pasiimti jo vairuotojas. Vyras iš pradžių nesuprato, kur dingo jo automobilis, o vėliau, sužinojęs, kad transporto priemonė buvo sudaužyta, visai pasimetė. Vyras kelis kartus klausė pareigūnų, ar šie nejuokauja, tačiau tik parodžius nuotraukas ir pasakius, kad mašina techninės pagalbos automobiliu nugabenta į aikštelę, 47-erių vyras tuo patikėjo. Beje, šio automobilio vairuotojas taip pat ne vietinis, o į Panevėžį atvyko iš Vilniaus.

Abiems nukentėjusiems vairuotojams pagelbėjo pro šalį važiavę panevėžiečiai, kurie iki policijos komisariato pavėžėjo „Mercedes Benz“ savininką ir ten pat palydėjo apdaužyto kemperio vairuotoją. Įvykio aplinkybes aiškinasi policija.