Nukentėjusysis DELFI tikino, kad šios istorijos paviešinimas turėtų padėti ne tik jam, bet ir visiems Lietuvos žmonėms.

„Apie 12 val. Architektų g. 55 namo kieme Vilniuje, „Ecoservice“ darbuotojas sukrovė šiukšlių ant mano mašinos. Įvykį matė kaimynai ir yra užfiksuotos pora nuotraukų, kurias jums pridedu. Mašina stovėjo leidžiamoje vietoje, niekam netrukdė, kiekvieną dieną taip stovi. Kas už tai atsako, kontroliuoja? Savivaldybė taip pat turi prisiimti atsakomybę už atsakingą šiukšlių išvežimą“, – DELFI piktinosi jis.

„Ecoservice“ logistikos vadovas Audrius Puplesis apgailestavo dėl susidariusios situacijos ir atsiprašė automobilio savininko.

„Savo veikla siekiame prisidėti prie švarios mus visus – miestą ir miestiečius – supančios aplinkos, todėl tokie incidentai yra nesuderinami su „Ecoservice“ vertybėmis ir darbo principais.

Šis atvejis mums jau yra žinomas – nagrinėjame jį bendrovės viduje, aiškinamės su darbuotoju priežastis ir aplinkybes. Imsimės visų įmanomų priemonių užtikrinti, kad tokios nemalonios situacijos nepasikartotų, kalbėsimės su darbuotojais, papildomai akcentuodami jiems darbo, teikiant paslaugas miestui ir miestiečiams, principus ir standartus“, – teigė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (292)