Ar dėl to sūpavote, mokėte vaikščioti, nemiegojote, kai sirgo Jūsų vaikai, ar dėl to didžiavotės jais, kad dabar jie negarbingai padėtų galvą svetimoje žemėje žudydami kitus.

Nėra pasaulyje stipresnės meilės už mamos meilę savo vaikams. Nėra žemėje stipresnės neapykantos, stipresnės jėgos už motinų jėgą ir neapykantą. Pagalvokit apie Ukrainos motinas. Išeikite į gatves, pasmerkite bjaurybę nusikaltėlį, pareikalaukite kuo greičiau, kad Jūsų sūnūs baigtų kariauti svetimoje žemėje ir galėtų grįžti namo.

Jūs tai galite, Jūs esate didelė jėga, ir Jūsų sūnūs nusipelnė GYVENTI, o ne žudyti. Aš kreipiuosi į Lietuvoje gyvenančius rusakalbius, į lietuvius, turinčius draugų Rusijoje. Skleiskite jiems tiesą apie šį beprotį ir jo organizuotą karą. Tiesos žodis Rusijoje uždarytas. Daugelis ten gyvenančių, matyt mano, kad Jų vaikai kariauja šventą karą prieš kažkokį baisų priešą, kad grįš arba žus kaip didvyriai.

PASKUBĖKIME pasakyti jiems tiesą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Dalintis
Nuomonės